Blog Deluxe Cards

8 idei privind organizarea unui botez diferit 

Botezul este o zi unică, din acest motiv vrem să vă oferim câteva idei privind organizarea unui botez diferit. Suntem siguri că, dacă nu pe toate, cel puțin pe unele dintre ele le puteți pune în practică. 

Când vine vorba de organizarea unui botez, sunt multe detalii mici pe care trebuie să le aveți în vedere: unde să-l sărbătoriți, cum să decorați locația pentru botez, darurile pentru invitați…

Sperăm că aceste idei privind organizarea unui botez diferit să vă ofere răspunsuri la toate problemele care vă preocupă.

 Idei pentru decorarea unui botez original

În principiu, pentru a organiza botezul, este esențial să se decidă locul unde va avea loc petrecerea. Există două variante: alegeți un local sau faceți petrecerea acasă. Fiecare variantă are avantajele și dezavantajele sale, desigur. În general, dacă aveți de gând să invitați multe  persoane, mai bine să o faceți la un restaurant. Dacă numărul invitaților este mic, organizarea botezului la domiciliu îi va da acestuia o notă personală. Vă propunem 4 idei privind sărbătorirea  botezului minunii voastre acasă:

Dacă aveți grădină mare, este perfect. Alegeți o perioadă a anului care vă permite să o faceți afară.  Este potrivit un stil impresionant, care să vă permită să vă jucați cu mobilier diferit ca parte a decorului. Distribuiți scaune și mese în mod aleatoriu, amestecând stiluri și culori. Gândiți-vă la un bufet, pentru ca oaspeții să meargă prin diferite colțuri pentru a servi ceea ce vor. Mesele tematice (preparate din carne, dulciuri, brânzeturi, salate) sunt potrivite pentru bufet.

Un decor clasic în nuanțe pastelate, ornamente cu baloane de heliu și banderole. Mese decorate  cu flori pe mijloc. Acest stil are prea mulți adepți pentru a fi uitat. O notă distinctă poate fi dată cu niște felinare elegante și unice. 

Puteți da un aer retro decorului punând pe frânghii fotografii stil sepie sau alb-negru și coșuri cu jucării de lemn. Efectul este ideal și acesta este una dintre cele 8 idei potrivite pentru organizarea unui botez diferit.

Pe gustul copiilor. Dacă la botez participă mulți copii, îndrăzniți să folosiți culori strălucitoare și tot felul de accesorii pentru copii: clovni, animale, personaje de desene animate … toate amestecate vă vor permite să creați un mediu fantastic.

Mai multe idei pentru a sărbători un botez acasă

Dacă credeți că subiectul sexului copilului ar trebui să aibă o importanță deosebită atunci când organizați un botez, ultimele noastre propuneri țin cont de acest lucru. Așadar, vă dăm două idei despre organizarea unui botez diferit pentru fetițe. 

O altă idee dintre cele 8 cu privire la organizarea unui botez diferit este renunțarea la culoarea roz. Încercați nuanțe de lavandă și mov. Folosiți fețe de masă în nuanțe perlate. Cei care preferă să inoveze, pot opta pentru un stil decorativ „natural”. Pot opta pentru țesături de bumbac și in,  hârtie kraft, flori uscate sau platouri de ardezie pentru punerea felurilor de mâncare.

Aceste ultime două idei sunt pentru organizarea unui botez diferit pentru băieți:

Aduceți marea acasă. Nuanțe de verde și alb, cu tente albastre și de nisip. Motive marine (balene, ancore, conuri, noduri nautice, bărci), veți surprinde și crea un mediu relaxant.

Stilul pop, o lume întreagă de culoare. Tonuri luminoase și foarte contrastante (portocaliu, galben, negru, verde, roșu). Elemente centrale cu obiecte din plastic (bile, cutii, chiar flori artificiale).

Sperăm că aceste 8 idei să vă inspire și să vă ajute să organizați un altfel de botez. Nu uitați să vă folosiți imaginația.

 De asemenea, nu uitați că specialiștii Deluxe Cards vă pun la dispoziție o gamă variată de invitații de botez. Aveți posibilitatea să alegeți dintre diferite stiluri și culori. De asemenea, vă pun la dispoziție diverse modele de lumânări botez, trusouri pentru botez, mărturii pentru botez, hăinuțe botez etc.

Aici găsiți diverse articole pentru botez și nu numai. Deluxe Cards pune la dispoziția clienților săi și invitații de nuntă și mărturii de nuntă, toate la un preț excepțional. 

Vă așteptăm în lumea Deluxe Cards în care veți găsi doar lucruri minunate pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Cumpărături cu spor vă dorim!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.