Cauta produsul:
Pagina 1 / 9

Se apropie botezul copilului dvs. și nu ați ales încă invitația pentru a le-o oferi membrilor familiei și prietenilor?  Nu vă faceți griji, Deluxe Cards vă pune la dispoziție o gamă variată de invitații de botez, la prețuri foarte accesibile.

Știm foarte bine că botezul reprezintă primul moment important din viața copilului dvs., este vorba despre o zi specială, de care toți trebuie să-și amintească cu mare drag.

Știm că unul dintre elementele cheie în ceea ce privește organizarea botezului îl reprezintă alegerea invitatii de botez, care trebuie oferită tuturor celor pe care vreți să-i aveți alături într-o zi atât de importantă.

Dacă încă nu ați ales invitația botez, vă putem ajuta oferindu-vă diverse stiluri de invitații de botez. La noi veți găsi invitații elegante, originale, comice, papirus, cutie, 3D, în culori diverse. Indiferent de ce fel de invitații vă doriți, le veți găsi la Deluxe Cards.  

Vă oferim invitațiii realizate din hârtie de cea mai bună calitate, cu texturi diferite și tehnici de imprimare tradițională și modernă. Culorile lor se îmbină perfect cu elementele de design. Invitațiile pot fi personalizate în funcție de preferințele și nevoile dvs.

Cu ajutorul invitațiilor Deluxe Cards veți putea organiza botezul celui mic ținând cont de cele mai importante detalii. Și puteți alege între diferite șabloane pe care le-am pregătit să vă ajutăm cu texte invitatii botez.

Tranformați botezul copilului dvs. într-unul memorabil apelând la invitatii botez ieftine Deluxe Cards. Optați pentru rafinament și bun gust și impresionați-vă invitații.  

Copilul dvs. merită să aibă parte de un botez deosebit care trebuie să fie anunțat prin intermediul unor invitații deosebite. Specialiștii Deluxe Cards vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită. Invitati botez trebuie să se potrivească perfect cu tipul de eveniment pe care aveți de gând să-l organizați, dar și cu cel mic care urmează a fi creștinat. Astfel, botezul  va fi un eveniment pe măsura așteptărilor dvs.

Designerii noștri urmăresc ursitoare botez an după an, astfel încât toate modelele noastre se potrivesc bine. Odată alese invitațiile de botez și felicitari botez Deluxe Cards, petrecerea în cinstea micuțului dvs. poate să înceapă.

Promoții Descarca
noul catalog
de marturii