Cauta produsul:
Pagina 1 / 5

Venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment foarte important din viața unui cuplu. Creștinarea celui mic reprezintă primul moment important din viața sa. Acest moment este așteptat cu mare nerăbdare de fericiții părinți.

Potrivit tradiției, botezul este un ritual înălțător. Totodată, este un eveniment memorabil care trebuie organizat ținându-se cont de cele mai mici detalii. Pe lângă invitații de botez și mărturii, unele dintre elementele de care trebuie neaparat ținut cont se referă la accesoriile de botez.

Așa cum noi, adulții, punem mare accent pe accesorii atunci când participăm la un eveniment important, așa și copiii trebuie să aibă parte de ele.

Fiindcă știm cât de importante sunt accesoriile într-o zi atât de importantă, noi, cei de la Deluxe Cards vă punem la dispoziție o gamă diversă de accesorii potrivite pentru botez: lumânări botez, trusouri botez, cufere și cutii, cruciulițe botez, coșuri cruciulițe.

Apelând la accesoriile Deluxe Cards vă veți ușura munca și veți reuși să creați o atmosferă de vis, de care toți cei prezenți la botez își vor aminti cu drag.

Accesoriile pe care vi le propunem sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu scopul de a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Frumoase și extrem de elegante, accesoriile de botez pe care vi le oferim vă vor ajuta să organizați un botez deosebit. Acestea vor da botezului un plus de culoare și de veselie.

Pentru a alege cele mai potrivite accesorii de botez, Deluxe Cards vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi privind alegerea celor mai frumoase accesorii. Vă invităm să alegeți dintre produsele noastre, pe cele cu ajutorul cărora considerați că puteți transforma botezul într-un eveniment cu totul deosebit. Odată achiziționate aceste accesorii, succesul evenimentului este asigurat. 

Deluxe Cards este soluția perfectă pentru un botez de neuitat!

Promoții Descarca
noul catalog
de marturii