Cum comand?

1. Alegerea produsului

Dati click pe poza produsului dorit. Se va deschide pagina cu detalii despre acesta iar in partea dreapta, cosul dvs. de cumparaturi. Puteti opta pentru personalizarea produsului (daca acesta permite).

Pentru produsele cu personalizare, comanda minima este de 15 buc/varianta text - personalizare digitala si 50 buc/varianta text - personalizare in relief.

Toate preturile includ TVA.

2. Personalizare

Personalizarea inseamna tiparirea textului pe produs.

Puteti alege textul (unul dintre cele propuse de noi sau propriul dvs. text), fontul (tipul de scris) si culoarea pentru scrierea acestuia.

Tarifele de personalizare sunt:

  • Personalizare digitala invitatii: 0.60 lei/buc
  • Personalizare digitala carduri, meniuri, nr de masa, marturii: 0.30 lei/buc
  • Personalizare in relief invitatii, carduri, meniuri, marturii: 1.30 lei/buc (nr de masa NU se pot personaliza in relief

3. Asamblare

Asamblarea este optionala si nu este gratuita

Tarifele pentru asamblare sunt:

  • Pentru invitatii: 0.80 lei/buc
  • Pentru carduri, meniuri, nr de masa, marturii: 0.30 lei/buc
Daca alegeti aceasta optiune, la termenul de realizare al comenzii se adauga 1-2 zile lucratoare. Asamblarea NU include introducerea invitatiei in plic.

4. Finalizare comanda

Dupa inregistrarea comenzii pe site veti primi un e-mail de confirmare al acesteia, cu toate datele completate de dvs. si informatiile necesare realizarii comenzii. Pentru produsele personalizate este nevoie sa achitati un avans de 20% din valoarea totala a comenzii. In termen de 2-5 zile lucratoare de la confirmarea platii avansului, veti primi proba textului pe e-mail pentru verificarea si confirmarea acestuia. Atentie! Toate modificarile se transmit pe e-mail, nu telefonic. Invitatiile se vor tipari cu textul aprobat de catre dvs.

5. Livrare

Comanda se poate expedia prin Fan Courier sau Posta (in functie de localitate). Taxa de transport este de 20 lei.

Timpul de livrare:

  • Fan Courier: 1-2 zile lucratoare
  • Posta Romana: 4-5 zile lucratoare
Termenul de realizare al comenzilor cu personalizare este de 5-10 zile lucratoare de la confirmarea textului. Pentru produsele cu asamblare se mai adauga inca 1-2 zile lucratoare.

Taxa de urgenta

In cazul in care doriti sa procesam comanda in regim de urgenta, se va aplica o taxa suplimentara de 60 lei, livrarea urmand sa se faca in 2 zile lucratoare de la confirmarea textului. Pentru produsele cu asamblare se mai adauga 1 zi lucratoare.

Pentru informații referitoare la comandă ne puteți contacta prin e-mail sau telefonic la numerul 0724 595 858
Promoții Descarca
noul catalog
de marturii