Descarca
noul catalog
de marturii
CONTACT CUM COMAND? BLOG

Luni Vineri: 09:00 18:00
037 203 73 60 | 0724 595 858Cum comand?

1. Alegerea produsului

Dati click pe poza produsului dorit. Se va deschide pagina cu detalii despre acesta iar in partea dreapta, cosul dvs. de cumparaturi. Tot aici, puteti opta pentru personalizarea produsului (daca acesta permite).

Atentie! Pentru produsele cu personalizare, comanda minima este de 15 bucati.

Pentru colectia CREATIVE 2014 comanda minima este de 30 de bucati

Toate preturile includ TVA.

2. Personalizare

Puteti opta pentru alegerea unui text sugerat de noi sau pentru introducerea textului dumneavoastra.

Tarifele de personalizare digitala sunt urmatoarele:

Personalizarea in relief : pret 1,30 /buc
Atentie, pentru personalizarea in relief comanda minima este de 50 bucati/macheta de text (de ex. textul in romana reprezinta o macheta, acelasi text tradus in engleza reprezinta o alta macheta)

3. Asamblare

Asamblarea este optionala si costa 0.45 lei/buc.

Oferim asamblare doar pentru invitatii si carduri de masa. Daca alegeti aceasta optiune, la termenul de livrare se adauga 1-2 zile lucratoare. Asamblarea nu include introducerea invitatiei in plic.

4. Finalizare comanda

Dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail cu informatii despre aceasta precum si contul pentru a plati avansul de 50%.

! Invitațiile se vor tipări cu textul aprobat de către dvs.

In termen de 2 zile lucratoare de la confirmarea platii, veti primi propunerea de text pe care o puteti modifica sau aproba. Atentie! Toate modificarile se transmit pe e-mail, nu telefonic.

5. Livrare

Comanda se poate expedia prin Fan Courier sau Posta (in functie de localitate).

Durata de procesare a comenzii este de 4-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății avansului, pentru invitatiile nemontate.

Durata de procesare a comenzii este de 6-7 zile lucrătoare de la confirmarea plății avansului, pentru invitatiile montate.

Pentru colectia CREATIVE durata de procesare a comenzii este de 5-7 zile de la data confirmarii textului (bun de tipar).

Invitatiile se livreaza neasamblate

Taxa de urgenta
In cazul in care doriti sa procesam comanda in regim de urgenta, se va aplica o taxa suplimentara de 60 lei, livrarea urmand sa se faca in 3 zile lucratoare de la plata avansului.

Colectia Creative NU se executa in regim de urgenta!

Daca comanda dumneavoastra presupune si asamblare durata livrarii comenzii se va prelungi cu 1 zi lucratoare, livrarea urmand sa se faca in 4 zile lucratoare de la plata avansului.

Pentru informații referitoare la comandă ne puteți contacta prin e-mail sau telefonic la numerele 037.203.73.60 sau 0724.595.858

Promoții