Cauta produsul:
Pagina 1 / 1

Atât nunta, cât și botezul sunt două evenimente importante din viața unui cuplu. Nunta reprezintă un eveniment care celebrează unirea destinelor a două persoane care se iubesc, iar botezul este un eveniment organizat de părinți în cinstea creștinării micuțului lor.

Ambele evenimente au o însemnătate deosebită în viața unui cuplu. Prin urmare, ele trebuie organizate așa cum se cuvine. Pe lângă alegerea invitațiile pentru nuntă și botez, a tortului, a meniului pentru aceste evenimente, trebuie avut în vedere și alegerea mărturiilor.

Mărturiile nu trebuie să lipsească de la aceste două evenimente deosebite, deoarece toți cei prezenți trebuie să-și amintească de ele.

Din acest motiv, Deluxe Cards pune la dispoziția tuturor celor interesați, o gamă largă de mărturii de nuntă și botez, de diverse stiluri.

Deluxe Cards este exact locul potrivit pentru toți cei care se află în căutarea unor mărturii speciale, la prețuri avantajoase.

Oferta de mărturii pentru cei din familie și prieteni este foarte mare. Sunt mărturii pentru toate gusturile, care vor da posibilitatea celor care le vor primi să-și amintească cu mare drag de evenimentul deosebit la care au participat.

Alegerea unor mărturii pentru nuntă sau botez nu este deloc simplă, dar specialiștii Deluxe Cards sunt pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi celor cărora le este greu să aleagă mărturia potrivită.

De exemplu, atunci când se alege mărturia pentru nuntă, este indicat să se țină cont de preferințele personale ale viitorilor miri, de personalitatea lor, de tipul de nuntă care se organizează etc.

În cazul unui botez, mărturia trebuie aleasă ținându-se cont de copil, dacă este băiat sau fată. De asemenea, trebuie aleasă în funcție de preferințele părinților, de tematica botezului etc.

Deluxe Cards pune la dispoziția clienților mărturii de nuntă sub formă de set de cuțite de tort, de suport de lumânare, carte de oaspeți, suport pix etc.

Mărturiile pentru botez sunt sub formă de înger fată, înger muzicuță, ramă foto picioruș, semn carte etc.

Deluxe Cards oferă clienților mărturii pentru ca cele mai importante evenimente din viața lor să se transforme în amintiri frumoase. 

Promoții Descarca
noul catalog
de marturii