Blog Deluxe Cards
marturii de nunta

Afla 7 secrete minutioase in oferirea de marturii de nunta invitatilor

Marturiile de nunta au devenit o modalitate foarte buna de a le arata invitatilor vostri de la eveniment ca le apreciati sprijinul si le oferiti o amintire pentru a celebra acea zi, si, inainte de toate, aceste marturii sunt considerate cadouri de atentie.

Daca sunteti in planificarea unei nunti, atunci cu siguranta nu ratati din intregul proces realizarea sau achizitionarea de marturii de nunta, prin cele mai frumoase si incredibile idei oferite de comerciantul Deluxe Cards.

Cele mai sigure secrete pentru o nunta ca in povesti

Aparte de intregul proces de organizare al unei nunti, este important sa ai in vedere, dupa invitatii de nunta si ornarea salii, marturiile de nunta. Cu siguranta acestea sunt asteptate de catre fiecare invitat in parte si se va incerca sa se analizeze modul in care ai reusit sa iti personalizezi intregul eveniment in functie de convingeri si de preferinte.

marturii de nunta

Pentru ca planuiesti sa ai parte de o nunta ca in povesti, iata care sunt secretele ce stau la baza alegerii celor mai placute marturii de nunta.

  1. Gandeste practic. Ca orice cadou, vei dori ca acesta sa fie serios. Deci, inainte de a cumpara, ia in considerare daca este ceva practic, ceva ce reflecta personalitatea ta, ceva ce conduce la amintirea zilei sau ceva ce costa putin. Deci, ia in considerare daca este ceva practic sau ceva comestibil.
    marturii de nuntaMarturiile de nunta comestibile sunt o optiune de siguranta in cazul altor esecuri de care se pot bucura invitatii in drum spre casa. Desigur, unele dintre marturiile de nunta includ si mini-placinte, bombonele cu ciocolata, tarte sau prajituri cu crema. Din categoria celor practice se includ: ramele foto, pixurile personalizate, brelocurile, suporturile de pix, desfacatoare de sticla sau chiar accesorii de masina si cafea prajita in gramaje mici.
  2. Treci de etapa de monogam. Ce inseamna acest lucru? Ca trebuie sa resisti tentatiei de a pune initialele voastre si data nuntii pe o marturie. Personalizeaza marturia evenimentului incat sa fie sigura, practica si sa nu afiseze fotografia voastra de cuplu. Gandeste-te si la invitati si la modul in care vor utiliza marturia de nunta, in cazul in care nu este un produs culinar. Singura solutie este sa oferi un ambalaj eficient: montezi totul in cutie, cu eticheta, panglica sau snur.
    marturii de nunta
  3. Alege ceva semnificativ pentru fiecare participant. Cu siguranta suntem pentru a alege marturii de nunta ce exprima personalitatea cuplului, insa, trebuie sa fie si ceva ce place multimii. Sunteti cu totii de acord? De exemplu, mini sticlele de vin cu eticheta vor ajunge si peste mari si nici nu sunt atat de costisitoare. Sunt utile, sunt o marturie din suflet ce inseamna iubire, pasiune si dorinta pentru fiecare cuplu.
    marturii de nuntaMingile de golf personalizate sau cele de tenis cu numele vostru si cu data posibil sa nu fie pe placul invitatilor, pentru ca, chiar daca sunteti sportivi, invitatii cu siguranta nu sunt cu totii iubitori de astfel de sporturi. Distribuirea de marturii de nunta inseamna impartasirea unei bucati din patrimoniul de cuplu si aici poti sa optezi pentru sticlute de ulei de cocos, pentru prajituri din regiunea in care v-ati nascut sau specialitati ce va amintesc voua de prima intalnire.
  4. Sezonul de inspiratie conteaza extrem de mult. Marturiile de nunta sunt ideale si in cazul in care nunta se realizeaza in plina vara sau in plina iarna, insa mentine legatura dintre simturi si practic. Poti realiza mici ghivece cu flori pe care invitatii sa le planteze in curte sau, mie cel putin imi place si idee de a oferi seminte de flori. Acestea sunt o donatie din partea a ceea ce inspiri si doresti sa realizezi pe lume. Marturiile traditionale nu sunt de neglijat si le permit oamenilor sa fie unici, sa constientizeze semnificatia acestora si sa imparta cu invitati ceea ce ii caracterizeaza ca si cuplu.
    marturii de nunta
  5. Incearca inainte de a cumpara! Acesta este un secret pe care si Deluxe Cards il ofera mirilor. Este destul de important sa faci o proba inainte de a cumpara, mai ales in cazul in care optezi pentru achizitionari in mediul online. Comanda o mostra inainte sa inchei comanda pe care nu o vei simpatiza in totalitate.
    semn de carteChiar daca optezi pentru semne de carte, pentru suporturi de pahare, pentru sapunuri, magneti, seturi de lumanari, este bine intotdeauna sa ceri o mostra gratuita pentru a vedea cum se pliaza cu stilul vostru de cuplu. Cere comerciantului o dovada ca totul este inteles si scris corect. Cu siguranta, o astfel de comanda se finalizeaza cu cel putin o luna inainte de nunta, pentru a avea timp de asamblare si etichetare, daca este necesar.
  6. Impacheteaza in ton cu tematica nuntii. Ambalajele personalizate si impaturirea grijulie merge pe un drum lung atunci cand vine vorba de aceste marturii de nunta mici, ce vor fi apreciate. De la cutii colorate si pana la pungi din celofan, pana la inimioare din satin si canistre de argint subtiri, ambalajul uneori face mai mult decat ceea ce este in interiorul acestuia. Cu siguranta marturiile de nunta comestibile necesita un ambalaj special, etans si sigur.
    marturii de nunta Pungile de hartie sau cele de carton pot absorbi rapid lichidele si pot lasa de multe ori o culoare inestetica mabalajului final. Un truc aici este sa apelezi la acel comerciant ce iti poate plusa ambalajul recipientului cu o coala din ceara inainte de a adauga produsele comestibile, pentru a nu ruina ambalajul original.
  7. Comanda sau realizeaza marturii de nunta extra. Indiferent de modul in care alegi ca marturia de nunta sa fie pentru fiecare oaspete sau pentru fiecare cuplu, este intotdeauna bine sa ai un numar de cel putin 10 marturii in plus, la fiecare numar de 100 de persoane. In cazul in care unele marturii de nunta se pierd sau se rup, este bine sa ai cu ce sa le inlocuiesti. Aparte de acestea, unii invitati vor lua extra sau vei dori sa pastrezi si in familie cateva, ca si simbol de legatura.
    pahar marturie

Cu toate acestea, daca va decideti asupra marturiilor de nunta fiti siguri ca este si cineva responsabil de ele – un planificator sau organizator de nunta sau un prieten incredibil de incredere, menit sa se asigure ca totul decurge dupa cum ai planuit.

In mod ideal, vei dori sa creezi o imagine personala pentru fiecare masa, menita sa insemne apropierea dintre parti, dar si crearea unei imagini optimiste. Asa ca, alege un loc precis de unde poti comanda marturii de nunta si ofera toate indicatiile de care este nevoie pentru ca la nunta sa te bucuri de ceea ce iti doresti cu adevarat, sa fii o inspiratie pentru altii si sa oferi mai mult din personalitatea de cuplu.

La moda sunt o multime marturii de nunta eco-friendly

Marturiile de nunta prietenoase sunt cele mai recente inovatii in industria de nunta. Toata lumea vrea sa faca ceva pentru mediul in care locuiesc si, in acelasi timp, vor sa reduca din bugetul alocat pentru nunta lor. Marturiile de nunta eco-friendly vorbesc de la sine. Afla si de ce.

O marturie de nunta devine o idee simpla si prietenoasa cu mediul din 3 motive simple:

  • Nu dauneaza mediului inconjurator;
  • Sunt o multime de solutii ce implica creativitatea;
  • Marturiile de nunta eco-friendly va ajuta sa economisiti o multime de bani.

Cand se realizeaza pregatirea evenimentului in cauza, mirii iau in considerare realizarea de marturii ecologice, dar care sa fie cu utilizare. Specialistii in planificarea nuntilor, cum sunt si cei de la Deluxe Cards ofera o multime de idei prin care un cuplu poate oferi pe masa invitatiilor o marturie de nunta personalizate, incredibila si cu o multime de utilitati.

Exemple de marturii de nunta eco-friendly:

  • Cafeaua „energica” – reprezinta o adevarata inventie in lumea evenimentelor, iar un saculet de panza sau iuta cu cateva boabe de cafea cu siguranta fura imaginatia oricui, ce va dori si mai multa energie;
    marturie cafea
  • Plante si ierburi de casa – niciodata nu poti avea suficiente ierburi proaspete pentru a condimenta mancarurile, de aceea, opteaza pentru astfel de marturii de nunta ce vor scanteia ochii invitatilor de la prima privire;
    marturie la ghiveci
  • Solnite „mire si mireasa” – sunt destul de practice si utile in fiecare bucatarie, sunt realizate si confectionate din materiale reciclate si dau o tenta aparte nuntii;
  • Marturii de nunta sub forma de set de manichiura – destul de inventivi cei care au reusit sa aduca in prim plan si astfel de marturii de nunta; teoretic si practic sunt utile, prietenoase si promoveaza ingrijirea;
  • Suporturi de lumanari – destul de utile si practice, suporturile de lumanari dau o alura de romantism nuntii si sunt o adevarata placere sa fie livrate invitatilor ca si marturii de nunta;
    suport lumanare
  • Lumanari ecologice – importanta lumanarilor este de departe pura si implicit cu ajutorul acestor marturii de nunta invitatii se vor bucura de un gest placut, facut cu dragoste; in plus lumanarile sunt utilizate si in propria locuinta, cu utilitate practica;
    lumanari ecologice
  • Semne de carte viu colorate – acestea sunt realizate din carton ecologizat si implicit dau o tenta aparte semnificatiei de marturii de nunta. Un mesaj in plus sau un citat de viata inveseleste invitatii si ii fac sa isi aduca cu drag aminte de evenimentul la care au participat atunci cand lectureaza o carte si utilizeaza semnul pentru a insemna parcursul lecturii.

Genul acesta de marturii de nunta, eco-friendly, pot corepsunde cu sezonul in care nunta are loc. De exemplu, ceaiurile asortate, lumanarile sau florile la ghivece sunt minunate pentru iarna, iar cafeaua si prajiturile sau borcanele cu gem si marmelada sunt ideale pentru zilele de toamna. Impreuna cu acestea, atentia indreptata catre marturiile de nunta trebuie sa fie reala, pentru ca orice amintire poate fi pastrata, va oferi un sentiment de apreciere si, hai sa recunoastem, vor fi senzationale pe oricare masa!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.