Blog Deluxe Cards

Istoria mărturiilor de nuntă

Pentru multe secole, mărturiile de nuntă au facut parte din ceremoniile de nuntă tradiționale, în  foarte multe culturi. Inițial mărturiile de nuntă au reprezentat o extravaganță la festivitățile găzduite de clasele de rang înalt europene, care își permiteau să ofere cadouri elaborate oaspeților.

Mărturii timpurii

Mărturiile de nuntă timpurii au fost la început ca niște mici cutii fanteziste, cunoscute sub numele franțuzesc de bomboniere.  Bomboniera era făcută din cristal, porțelan sau aur și adesea încrustată cu pietre prețioase. Bomboniera delicată era destinată păstrării bomboanelor sau a altor delicatese de cofetărie, într-un moment în care zahărul era destul de scump. Zuhărul a fost, de asemenea, foarte apreciat de toți, deoarece era considerat  un produs cu beneficii medicale.

Cadouri pentru oaspeți

Tradiția de a oferi daruri oaspeților a fost adoptată și de oamenii cu resurse modeste. Aceștia optau  pentru daruri simple. Fiecare cultură de-a lungul timpului a considerat căsătoria un eveniment minunat. Nunta era sărbătorită în întreaga comunitate.

În multe societăți mireasa și mirele sunt asociați cu norocul. Oamenii cred că tot ceea ce mirii ating va fi fermecat. Prin oferirea de cadouri membrilor comunității, mirii le transmit acestora  binecuvântările lor.

Migdale

Multe mirese aleg să transmită acest noroc prin pregătirea unui mic cadou format din migdale, frumos învelit într-o țesătură elegantă. Obiceiul din Orientul Mijlociu este ca mireasa să ofere cinci migdale. Acestea reprezintă fertilitatea, longevitatea, bogăția, sănătatea și fericirea.

Pentru mai mult de un mileniu, migdalele au fost oferite ca daruri de nuntă  mirilor. Cei care ofereau un asemenea dar mirilor le transmiteau urările lor de bine pentru noua lor viață împreună. În secolul al XIII-lea, practica de  glazurare a migdalelor a devenit populară, noile produse au fost numite „confetti”. De-a lungul timpului, aceste produse s-a transformat în migdalele colorate ale Iordaniei. Acum sunt  mărturii mai la toate  petrecerile de nuntă.

Combinația de migdale și bomboane semnifică viața dulce amăruie din timpul căsătoriei. Astăzi, migdalele colorate ale Iordaniei fac parte dintre mărturiile tradiționale de nuntă. Migdalele glazurate sunt învelite în țesături delicate sau dantelă și legate cu panglică. Deși aceste mărturii de nuntă tradiționale sunt încă apreciate, o mireasă se limitează doar la imaginația ei atunci când vine vorba de alegerea mărturiilor potrivite care vor arăta respectul miriilor față de invitații lor.

Mărturii moderne

Începând cu secolul al XVI-lea,  mirii au oferit mărturii de nuntă oaspeților ca un gest de recunoștință pentru că sunt alături de ei la început de drum. Astăzi, mărturiile de nuntă sunt cunoscute și folosite în întreaga lume. Micile cadouri pot varia în funcție de cultura, bugetul, preferințele cuplului sau tema nunții.

Alegerea unui mărturii

Când vine vorba de alegerea celei mai potrivite mărturii de nuntă, opțiunile sunt nelimitate. O carte de oaspeți frumoasă poate fi mărturie minunată și ieftină. Deluxe Cards pune la dispoziția tuturor celor interesați o gamă variată de mărturii, la prețuri foarte avantajoase. În funcție de buget, se poate alege un breloc inimă, un suport de lumânare, un suport mire+mireasă, un set de cuțite de tort, un suport pix etc.

Mărturiile sunt cadouri speciale oferite tuturor celor care participă la acest fericit eveniment. Datorită acestor cadouri ei își vor aminti mereu de nuntă. În prezent, mărturiile sunt folosite la orice nuntă și reușesc să surprindă în mod plăcut invitații.

Miresele, indiferent de cultura din care fac parte sau de bugetul care îl au la dispoziție, își doresc să ofere invitaților la nuntă cele mai frumoase mărturii. Din acest  motiv, Deluxe Cards pune la dispoziția clienților mărturii deosebite, la prețuri extraordinare.

Majoritatea detaliilor de nuntă sunt legate de tradiție sau de cost, dar mărturia de nuntă oferă mirilor șansa de a-și pune în valoare bunul gust și rafinamentul de care pot da dovadă, prin alegerea mărturiilor Deluxe Cards.

Așadar, vă invităm în lumea plină de rafinament Deluxe Cards pentru a alege cele mai frumoase mărturii, dar și invitații de nuntă deosebite.

Totodată, vă invităm ca și la botez să ne vizitați pentru a putea alege invitații și mărturii pentru botez, accesorii pentru botez, dar și hăinuțe pentru botez.

De-a lungul vieții avem parte de multe evenimente speciale, nunta și botezul sunt două dintre cele mai speciale evenimente, care trebuie organizate așa cum se cuvine.

Odată contactați, specialiștii Deluxe Cards vă pot oferi cele mai bune sfaturi privind alegerea celor mai potrivite invitații de nuntă sau botez și nu numai.

Vă așteptăm cu drag în lumea Deluxe Cards!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.