Blog Deluxe Cards

Cum să vă surprindeți oaspeții cu invitațiile de nuntă

Vremurile se schimbă în multe feluri, chiar și atunci când vă planificați propria nuntă. Cunoaștem cu toții clasicele invitații de nuntă care cuprind informații de bază despre eveniment. Sunt potrivite, dar poate că atât dvs., cât și partenerul dvs. vă doriți să fiți originali chiar înainte de a sărbători fericitul eveniment. Cel important este ca nunta să fie un eveniment memorabil de care să-și amintească cu drag oaspeții.

Iată câteva sugestii pentru a fi cât mai creativi posibil și pentru a alege invitații de nuntă cât mai originale. 

 O tematică care vă place amândurora 

Dacă aveți un hobby comun, acesta poate fi cel care face diferența dintre o invitație clasică și una originală. De la pasiunea pentru cinematografie la cea pentru flori, puzzle-uri etc. Posibilitățile sunt uriașe!

Deluxe Cards vă oferă o gamă variată de invitații, care mai de care mai originale. Și nu doar atât. Vă oferă și invitații elegante, comice, 3D, papirus etc. Sunt invitații pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.  

Veți avea posibilitatea ca, prin intermediul invitațiilor Deluxe Cards, să le vorbiți invitaților despre legătura specială dintre voi și să-i faceți să-și dorească să participe la cel mai important eveniment din viața dvs.

Un design extraordinar

Poate că preferați să fiți mai clasici în ceea ce privește conținutul, dar vreți ca invitația să aibă un design desosebit. 

Cel mai bine este ca prima dată să vă puneți de acord cu privire la ce tip de invitație v-ar plăcea cel mai mult la amândoi: originală sau elegantă, comică sau papirus, cutie sau puzzle. 3D, poate? Monocromă sau colorată?  Odată ce ați luat o decizie în privința acestui lucru, este ușor să dați frâu liber imaginației și să căutați invitația potrivită.

Deluxe Cards vă ajută să vă surprindeți oaspeții cu invitații cu totul speciale. Așadar, îndrăzniți să explorați universul nostru. Dacă vreți, după alegerea invitației dorite, aceasta poate fi personalizată, astfel încât să fie cu totul specială. 

Știm că sunt multe lucruri de făcut pentru organizarea unei nunți. Dacă vă place să vă ocupați de fiecare detaliu în parte astfel încât oaspeții să se simtă importanți, procedați foarte bine. Din acest motiv vă oferim posibilitatea de a personaliza invitațiile. Puteți include ce vreți pe invitație. Alegerea vă aparține. Gândiți-vă bine. 

Nuntă în aer liber

Dacă faceți parte dintre acele cupluri cărora le place natura și doriți să vă organizați nunta în aer liber, acolo unde natura are un rol principal, puteți să vă sărbătoriți căsătoria, de exemplu, desculți pe nisip, pe o plajă la apus.

În vârful unui munte în jurul unui foc de tabără, în mijlocul unei păduri de stejari, în timpul unei ploi reci de vară sau pe un câmp verde  într-o după-amiază de vară.

În prezent, invitațiile de nuntă pot fi realizate în diferite feluri, din materiale diferite. Din ce mai multe cupluri preferă modelele distractive, originale. La fel se întâmplă și cu mărturiile pe care le puteți oferi oaspețiilor, pentru ca aceștia să-și amintească mereu de nunta dvs.  

Puteți să le oferiți aproape orice doriți. Deluxe Cards vă dă posibilitatea să alegeți dintr-o gamă largă de mărturii pentru nuntă. Ceea ce alegeți să le oferiți oaspeților poate să fie ceva legat de nuntă sau poate fi un lucru pe care aceștia să-l folosească.

De exemplu, le puteți oferi o figurină tort cu mire și mireasă, o mărturie mire+mireasă suport inimă, o ramă foto, un set de cuțite tort, un magnet mire și mireasă, un set breloc mire și mireasă etc. Posibilitățile sunt nenumărate. Totul depinde de gusturile voastre, de bugetul vostru și de modul în care vreți să vă surprindeți invitații. 

Acestea sunt doar câteva idei. Sperăm ca ele să vă ajute să vă organizați nunta mult visată. Nu uitați să profitați de fiecare moment din timpul organizării nunții. Sunt momente unice, cu care nu vă veți mai întâlni. 

Organizarea unei nunți nu este un lucru deloc ușor, dar este în schimb unul special. Alegerea invitațiilor este unul dintre ele. Prin urmare, vă sfătuim să vă uitați cu atenție la fiecare model de pe site-ul nostru, pentru a fi siguri că este ceea ce vă doriți. Abia după aceea vă recomandăm să faceți comandă.

PS: Indiferent de modelul ales, vă asigurăm că vă veți surprinde în mod foarte plăcut oaspeții.  

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.