Blog Deluxe Cards

Cum să alegeți îmbrăcămintea potrivită pentru botez

Ceremonia de botez a unui bebeluș necesită mult pregătire. Trebuie stabilită o dată, trebuie aleși nașii, trebuie aleasă o locație pentru petrecere și, desigur, trebuie aleasă o îmbrăcăminte pentru botez potrivită copilului dvs.

La botez bebelușul este în centrul atenției, de aceea trebuie alese hainele potrivite pentru un astfel de eveniment deosebit. De cele mai multe ori cea mai interesantă achiziție o reprezintă hăinuțele pentru botez. La urma urmei, acest eveniment special este organizat în cinstea copilului dvs. Prin urmare, acesta trebuie să arate cât mai bine în rochia sau costumul de botez.

În prezent, există o gamă variată de hăinuțe pentru botez. Acestea sunt de obicei de culoare albă, fabricate din bumbac, mătase, satin sau organza delicată. Albul este culoarea preferată pentru rochia de botez destinată fetițelor, deoarece simbolizează inocența și puritatea lor.

Când vă gândiți la îmbrăcămintea potrivită pentru botez țineți cont de perioada anului în care va avea loc ceremonia de botez. Dacă botezul are loc în perioada de primăvară/vară puteți alege haine pentru botez făcute din materiale ușoare și respirabile. Dacă ceremonia de botez are loc în sezonul de toamnă/iarnă este indicat să folosiți hăinuțe mai groase și călduroase.

Lungimea mânecii și materialul din care sunt fabricate hainele trebuie să fie adecvate sezonului respectiv. Odată ce ați stabilit lucrurile de bază, trebuie să începeți să căutați hăinuțele pentru copilul dvs.

Pe lângă achiziționarea unor haine adecvate trebuie să țineți cont și de accesorii. Majoritatea rochiilor de botez sunt asortate cu bentițe, șosețele și botoșei. În cazul în care vremea este mai rece nu uitați să alegeți și o păturică frumoasă.

De asemenea, nu uitați să cumpărați și o bavețică care va proteja rochia de botez în cazul în care bebelușului îi va curge din guriță. În plus, nu uitați de prosopul în care este învelit copilul după ce este scos din cristelniță.

Este important ca bebelușul să poarte haine comode și să se simtă cât mai bine în compania familiei și nașilor pe durata botezului.

Se apropie ziua cea mare și vreți ca totul să se desfășoare cum trebuie? Încă aveți dubii cu privire la îmbrăcămintea potrivită pentru bebelușul dvs.? Ați vrea să aflați care sunt ultimele tendințe cu privire la îmbrăcămintea pentru botez înainte de a face cumpărături? Iată care sunt ultimele tendințe cu privire la hăinuțele pentru botez. Sperăm ca ele să vă ajute să faceți alegerea potrivită.

După cum deja am precizat la începutul articolului, atunci când organizați un botez foarte importantă este alegerea hăinuțelor pentru bebeluș. Fiind protagonismul unui eveniment atât de important, bebelușul trebuie să poarte haine pe măsura evenimentului.

Este posibil ca mama, soacra sau chiar nașa copilului să vă ofere idei care să nu fie pe placul dvs. Este posibil ca ele să-și să dorească ca bebelușul să fie îmbrăcat cu haine care nu sunt pe placul dvs. Însă, dacă dvs. vreți să alegeți hăinuțe în tendințele actuale, cu siguranță vă vor plăcea tendințele pentru primăvară/vară 2018 despre care vă vom vorbi în cele ce urmează.

Ce hăinuțe se poartă la botez în sezonul primăvară/vară 2018

Rochiile pentru botez urmează o tendință clasică care optează pentru modele tradiționale în nuanțe neutre, alb, roz și albastru, lila etc., decorate cu detalii romantice. În acest sens, tendințele sezonului de primăvară/vară 2018 mențin un stil clasic, cu puține imprimeuri și în nuanțe din gama culorilor pastelate. Puteți alege rochii foarte clasice fabricate din tul, mătase, bumbac etc. Sunt rochii fără prea multe detalii și din materiale mai puțin luxoase.

Deluxe Cards vă pune la dispoziție o gamă variată de rochițe pentru botez. Sunt modele în culori vii, pastelate, cu imprimeuri vesele, ce respectă tendințele actuale. Prin urmare, reprezintă alegerea perfectă pentru copilul dvs.

Îmbrăcată într-o rochiță de botez Deluxe, fetița dvs. va atrage toate privirile pe durata primului eveniment deosebit din viața sa la care va lua parte. Prin urmare, nu ezitați să luați legătura cu specialiștii Deluxe Cards pentru a vă oferi toate detaliile legate de produse.

Alegeri cu stil vă dorim!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.