Blog Deluxe Cards

Trucuri pentru organizarea unui botez

Credința și tradiția își dau mâna într-o zi specială care trebuie organizată în cele mai mici detalii. Iată câteva trucuri despre organizarea unui botez astfel încât acesta să fie perfect.

Cel mai bun moment

Data aleasă pentru botez va depinde de momentul nașterii copilului. Dacă acesta se naște iarna, este indicat ca botezul să se facă când vremea se încălzește. Lunile de primăvară și toamnă pot fi considerate cele mai potrivite luni pentru organizarea botezului, deoarece nu este foarte cald afară, iar copiii suportă bine o zi care este destul de lungă pentru ei.

Biserica

Trebuie vorbit din timp la biserică pentru a vedea dacă data la care v-ați gândit este potrivită pentru preot. Discutați cu acesta toate detaliile legate de botez.

Nași

În prezent, nu se mai respectă neaparat tradiția potrivit căreia nașii de cununie trebuie să fie și nașii de botez ai copilului. Nașii pot fi aleși dintre prietenii cei mai apropiați. Ei vor deveni părinții spirituali ai copilului. Acesta va putea să se bizuie oricând pe ei.

Stabiliți un buget

Trebuie să stabiliți un buget realist și potrivit timpurilor în care trăiți. Trebuie să vă gândiți bine la suma pe care vreți să o cheltuiți cu organizarea petrecerii de botez. Trebuie să luați în calcul banii pentru hăinuțele copilului, pentru invitații, mărturiile pe care vreți să le dați invitaților drept amintire etc. După ce ați stabilit bugetul, încercați să-l respectați la maxim pentru a nu vă trezi cu o gaură mare în buget.

Alegeți restaurantul și meniul

Țineți minte acest lucru: Un botez nu este o nuntă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să exagerați nici cu numărul de invitați. Ar trebui să invitați membrii familiei și prietenii cei mai apropiați. Un restaurant aproape de biserica unde are loc botezul poate fi cea mai bună opțiune. Un meniu nu foarte sofisticat, cu produse clasice, tradiționale, care să fie pe placul tuturor, poate fi cea mai bună alegere.

Îmbrăcămintea protagonistului serii

În prezent, există o gamă variată de hăinuțe pentru botez. Oferta de modă pentru botez este nesfârșită, iar alegerea va depinde de gusturile voastre. Important este să alegeți îmbrăcăminte comodă pentru copil, deoarece acesta o va purta multe ore.

Invitații

Atunci când vă decideți să organizați botezul, trebuie să vă gândiți și la invitații de botez. Puteți alege o invitație caleașcă sau sub formă de rochiță, de cutie bleu, de mașină etc. Modelele sunt variate, de aceea gândiți-vă bine și apoi luați o decizie. Pe invitație trebuie să treceți data, locul, ora evenimentului și un număr de telefon sau adresă de email pentru ca cei care o primesc să poată confirma participarea la acest eveniment deosebit.

O amintire pentru invitați

Un breloc, un magnet, un semn de carte, un suport de pix, un suport de lumânare…există diverse mărturii pe care le puteți oferi celor din familie și prietenilor prezenți la petrecerea de botez. Încercați să alegeți o mărturie utilă pe care cei care o primesc să o și folosească.

Ziua cea mare

Asigurați-vă că bebelușul se va odihni bine înainte de botez, pentru a fi treaz în timpul ceremoniei și pentru a nu plânge când preotul îl bagă în cristelniță. De asemenea, este bine să țineți cont de orele de masă ale bebelușului pentru a nu plânge de foame în timpul ceremoniei de botez.

Bucurați-vă de moment

S-au sfârșit pregătirile, nervii și incertitudinea cu privire la cum va ieși totul. Odată ce intrați în biserică nimic altceva nu mai contează. Bucurați-vă de acest moment intens și împărtășiți cu cei prezenți această zi specială. Pregătiți-vă să zâmbiți și dați copilul de la un invitat la altul, pentru ca toți să facă o fotografie cu el. Aceasta va fi o minunată amintire de la un eveniment cu totul special.

PS: Nu uitați că Deluxe Cards este aproape de voi oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru botez. Pe site veți găsi atât haine pentru botez, cât și mărturii pentru botez, invitații pentru botez, accesorii botez și multe alte lucruri utile pentru organizarea unor evenimente deosebite.

Așadar, vă sfătuim să pășiți cu încredere în lumea Deluxe Cards, fiindcă nu veți regreta.

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.