Cauta produsul:
Pagina 2 / 7

Hăinuțele reprezintă unele dintre cele mai importante elemente din cadrul unui botez. Atât părinții, cât și nașii își doresc ca după scăldarea bebelușului în cristelniță, acesta să poarte hăinuțe cu care să atragă atenția tuturor celor prezenți.

Nașii sunt cei care trebuie să aleagă hăinuțele de botez pe care bebelușul le poartă după îmbăiere. Având în vedere că botezul este un eveniment special, ținuta de gală trebuie aleasă cu mare grijă.

Alegerea hăinuțelor potrivite pentru copilul care urmează să fie botezat este destul de complicată. Dincolo de tipul de hăinuțelor alese, acestea trebuie să fie confortabile și să fie fabricate din materiale de cea mai bună calitate pentru a nu afecta pielea sensibilă a bebelușului.

Deluxe Cards pune la dispoziția celor interesați, o gamă variată de hăinuțe pentru botez, de cea mai bună calitate, astfel încât copiii să se simtă foarte confortabil cât timp le poartă. Dacă veți fi nași de botez în curând, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru, pentru a putea alege ținuta potrivită pentru finuța sau finuțul dvs.

Pentru fetițe vă punem la dispoziție o gamă variată de rochițe pentru botez, din diferite țesături, în culori simple, cât și cu imprimeuri vesele. De asemenea, în colecția de hăinuțe pentru băieți veți găsi diverse modele de cămășuțe, pantaloni, papioane și costume elegante. La noi veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru o ținută de gală deosebită.

Datorită hăinuțelor pe care vi le punem la dispoziție, veți avea posibilitatea să alegeți tot ceea ce este mai bun pentru bebelușul care urmează să fie creștinat.

Nimic nu este mai important decât alegerea în mod corespunzător a hăinuțelor de botez pentru bebelușul care va fi protagonistul evenimentului.

Așadar, vă invităm să explorați gama variată de hăinuțe pe care vi le punem la dispoziție și să alegeți ținuta în funcție de anotimp sau de preferințele personale.

Indiferent de ținuta aleasă, copilașul creștinat va atrage toată atenția datorită hăinuțelor de botez Deluxe Cards.

Dacă doriți să vedeți mai multe modele de rochite botez, puteți vizita site-ul web Deluka magazin online de haine pentru copii

Promoții Descarca
noul catalog
de marturii