Blog Deluxe Cards

Invitațiile de nuntă vintage:  de ce sunt atât de încântătoare

Farmecul stilului de vintage al invitațiilor și al altor elemente este fascinant! Fie o nuntă elegantă, clasică, rustică etc. Uneori, stilul vintage este prezent fără să ne dăm seama, dar  farmecul său este inevitabil.

Fiecare nuntă este o lume diferită, fiecare detaliu încadrează stilul sau tema, dar când stilul vintage își face simțită prezența prin intermediul invitațiilor, dă nunții un aer romantic care se potrivește perfect cu personalitatea și gustul cuplului. Știm că stilul de epocă este legat de elemente retro și obiecte artistice din epoca trecută. Ca și în cazul invitațiilor, stilul retro poate fi  încorporat în alte elemente, cum ar fi rochia de mireasă sau chiar diversele mărturii de nuntă.

Dar de ce este acest stil atât de fermecător? În acest articol ne vom concentra pe stilul vintage al diverselor invitații de nuntă. Culorile specifice, modelele și caligrafia veche evocă întotdeauna romantismul care reînvie valorile estetice ale secolului trecut.

Romantismul trecutului

Filmele în alb și negru, gentlemenii curtând damele cu cutii de ciocolată, cu serenade pe timp de noapte, oferind buchete de flori și orice alt detaliu creează o atmosferă foarte romantică. Acesta este unul dintre motivele pentru care multe cupluri aleg stilul vintage. Acest stil oferă posibilitatea de a lega prezentul cu trecutul, reînviind romantismul strămoșilor noștri. O perioadă în care delicatețea și feminitatea au fost cuvinte care au descris perfect acest stil.

Invitațiile de nuntă elegante, cu dantelă, petalele de trandafir, perle, penajul și elemente din natură au un aer romantic, plin de rafinament.

Natura, fundamentală!

În plus față de prezența în buchetul natural de mireasă, florile de nuntă, copacii și arbuștii fac parte din mediul nunții. Natura transformă invitațiile într-unele originale, le dă acestora un farmec aparte. Indiferent dacă este vorba de flori pictate în acuarelă, frunze imprimate sau desenate manual, natura nu trebuie să lipsească.

Culorile pastelate, izbitoare sau maronii vor accentua eleganța invitațiilor, ducând cu gândul oaspeții într-o epocă romantică care este, în același timp, armonioasă din punctul de vedere al naturii. Dacă intenționați să inserați în invitații diverse citate, acestea pot fi evidențiate de prezența florilor, de culoarea verde, care poate da un aspect mai natural.

Vintage se potrivește bine cu alte stiluri

Există nunți de diferite stiluri, dar stilul vintage se potrivește perfect la orice nuntă, începând cu prezența florilor la nunțile clasice, boeme, rustice, elegante etc. Farmecul florilor nu dă greș niciodată la nunți, indiferent de cât de simple sunt, întotdeauna sunt protagoniste, indiferent dacă acestea sunt în centrul mesei la nunțile simple și originale, fie în frumosul buchet de mireasă artificial, și, uneori, în decorul tortului de nuntă. Bineînțeles, florile vor fi întotdeauna elemente decorative ale cardurilor de pe masă, dând un plus de rafinament.

Pe de altă parte, culorile vintage se pot reflectă în invitații, dând o notă veche în combinație cu elemente precum panglici, plicuri timbrate, mici buchețele de flori, chiar chei sau fotografii cu efect sepie sau alb și negru care surprind mirii. Puteți alege stilul vintage pentru diverse elemente decorative, având în vedere că este un stil versatil, care se potrivește cu orice fel de nuntă, dându-i  un aer aparte.

Un stil foarte romantic

Stilul vintage este romantic, vechi și diferit,  marchează o epocă elegantă. Cu toate acestea, cuplurile care optează pentru acest stil de invitații vor să se bucure de momentele pe care le-au trăit străbunicii și bunicii noștri, de acele momente pline de romantism.

Amintiți-vă, prima impresie este importantă și invitațiile vor indica mereu tema și stilul nunții. În plus, luați în considerare și acest lucru: în cele din urmă, invitațiile vor deveni  amintirea unei nunți simple.

Stilul vintage nu trebuie rezumat doar la invitații. Puteți crea o atmosferă vintage, un tort vintage, puteți alege o mașină de epocă, puteți alege o mulțime de elemente vintage care vă vor transforma nunta într-una cu totul aparte.

Pariați pe stilul de vintage, deoarece acest lucru vă va oferi flexibilitatea necesară pentru organizarea nunții ideale.

Deluxe Cards vă oferă diverse modele de invitații. Căutați-le pe site pentru a alege modelul dorit. Cu ajutorul lor vă veți surprinde plăcut invitații. Și nu uitați, Deluxe Cards nu vă pune la dispoziție doar produse pentru nuntă, ci și pentru botez.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de invitații de botez, la prețuri excepționale. Sperăm că veți avea nevoie de ele în cel mai scurt.

Așteptăm vizita voastră cu drag! La noi veți găsi întotdeauna lucruri care vă vor surprinde în mod plăcut.

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.