Blog Deluxe Cards

Sfaturi pentru ca nunta în sezonul de toamnă să fie originală, elegantă, amuzantă…un adevărat succes

Ne aflăm în plin sezon de toamnă. Ne bucurăm de nuanțele ei ruginii și de luminile ei speciale. Dacă v-ați decis să vă faceți nunta în această toamnă sau în toamna viitoare, este posibil să nu aveți idei prea multe.

Dar nu vă temeți! Ne-am gândit la voi și vrem să vă oferim câteva sfaturi pentru ca nunta voastră în sezonul de toamnă să fie una de succes.

În mod normal, de obicei, nunta toamna este asociată cu nunta rustică tipică și, în realitate, această asociere nu este lipsă de logică. Se întâmplă acest lucru din cauza culorilor calde sau pentru că natura este radiantă în acest moment al anului.

Dar, dacă doriți câteva idei de succes pentru a vă bucura de o nuntă originală și diferită,  vi le oferim împreună cu cele mai diverse și mai avantajoase modele de invitații de nuntă. Pe acestea le puteți descoperi în magazinul nostru online.

Sfaturi pentru o nuntă originală și diferită în sezonul de toamnă

Toamna ne dă posibilitatea de a sărbători orice tip de eveniment în decoruri naturale și, dacă acest lucru îl punem în aplicare când vine vorba de nuntă, totul poate fi magnific.

Prin urmare, nunțile rustice sunt din ce în ce mai la modă, poate pentru că aceste zile sunt pline de inspirație și pentru că în această perioadă a anului suntem mai mult decât obosiți de atât de mult soare și vrem să ne bucurăm un pic de toamnă.

Aveți ocazia perfectă de a organiza o nuntă diferită de celelalte și de a face cea mai bună impresie oaspeților voștri și, bineînțeles, să vă bucurați de ea. Deci, planificați-vă nunta  urmând câteva dintre aceste sfaturi.

Surprindeți-vă oaspeții cu o rochie cu mâneci lungi

Modelele  „prințesă și sirenă” nu se demodează niciodată, nici fustele voluminoase sau dantela franceză. Iar pentru cele mai senzuale femei, aplicațiile cu pietre și pene oferă un design modern.

Este important ca rochia să vă permită să vă mișcați în mod natural și să vă simțiți confortabil în orice moment. Gândiți-vă că după-amiaza va fi rece, iar noaptea se va răci și mai mult. Prin urmare, alegeți-vă rochia de mireasă ținând cont de mai multe aspecte.

Alegeți o coafură confortabilă și care vă permite să vă exprimați felul de a fi

Se știe foarte bine că o coafură potrivită pentru o mireasă este cea elegantă. Dincolo de eleganță și confort, coafura trebuie să exprime felul vostru de a fi, să fie în acord cu personalitatea voastră.

Uitați de coafuri  care vă vor face să vă simțiți „deghizate” . Optați pentru naturalețe, romantism, eleganța. Scoateți-vă în evidență feminitatea din voi. Este foarte important să nu vă acoperiți fața.

În cazul părului lung, puteți lua în considerare o coafură semi-prinsă, niște codițe simple, niște onduleuri, un coc jos lateral,o coadă de cal etc. Vă puteți pune pe cap tiare strălucitoare, coronițe de flori sălbatice pentru a profita de această perioadă a anului.

Flori de sezon, profitați de ele

Ar fi păcat dacă nu ați profita de tot ceea ce vă oferă natura toamna pentru a vă decora nunta. Florile și fructele de sezon pot fi marii voștri aliați pentru a adăuga un plus de culoare și personalitate nunții voastre. Floarea-soarelui, hortensiile, trandafirii, crizantemele, strugurii, printre multe altele, pot fi alegerea potrivită. Nu credeți?

Asigurați-vă că oaspeții dvs. se bucură de arome de sezon

Meniul este unul din acele lucruri pe care mirii le consideră importante sau, cel puțin, unul dintre cele mai importante lucruri.

În acest caz, și pentru nunțile de toamnă, alegerea meniului poate fi foarte ușoară sau foarte dificilă. Totul depinde de preferințele voastre. Ar fi bine să alegeți meniuri puțin mai ușoare decât cele care se servesc în sezoanul de vară. Poate, un cocktail  în aer liber alături de o cină elegantă într-un salon frumos și confortabil. Alegerea vă aparține.

Ar mai fi multe idei de împărtășit, dar nu vrem să vă îngreunăm pregătirile pentru cel mai important eveniment din voastră.

Esențial este să vă faceți nunta așa cum vă place, alegând invitațiile de nuntă care vă plac, mărturiile pe care le considerați potrivite, locația perfectă pentru voi etc.

Noi, cei de la Deluxe Cards vă stăm oricum la dispoziție cu sfaturi și produse diverse, atât pentru nuntă, cât și pentru botez. Și dacă tot am adus vorba de botez, să știți că la noi puteți găsi invitații de botez de cea mai bună calitate și la un preț foarte bun.

Petrecere frumoasă vă dorim!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.