Blog Deluxe Cards

5 întrebări frecvente despre trimiterea invitațiilor de nuntă

Din moment ce spuneți Da, în mintea voastră apare o imagine despre următorul moment în veți spune Da, momentul acela special din acea zi perfectă. De aceea ați început să vă gândiți la coafura pentru nuntă și la rochia de mireasă pe care o veți purta. Dar nu uitați de ceilalți protagoniști ai ceremoniei: oaspeții. Dacă doriți ca aceștia să se bucure de acea zi specială, invitațiile de nuntă reprezintă primul pas spre realizarea acestui lucru.

Pe hârtie sau virtuală?

Tehnologiile ne-au invadat viața de zi cu zi și este logic ca multe cupluri să-și pună o astfel de întrebare. Deși acestea din urmă nu pot fi păstrate ca primele, ele pot fi la fel de originale și pot includ aceleași texte romantice.

Dacă ne întrebați pe noi, cei de la Deluxe, vă vom spune că preferăm invitațiile pe hârtie, fiindcă acestea se pot transforma într-o minunată amintire. Pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de invitații de nuntă, de diferite stiluri și culori. Alegerea vă aparține.

Ce date ar trebui să includă invitația?

Opțiunile în acest caz sunt aproape nesfârșite. Rețineți însă că există câteva informații esențiale care ar trebui să apară în invitație: numele voastre, ale părinților și nașilor, data, ora și biserica unde va avea loc ceremonia religioasă, precum și ora și locul unde se va organiza petrecerea. Este foarte bine dacă adăugați un număr de telefon unde oaspeții își pot confirma prezența.

În ceea ce privește textul invitației, puteți alege una dintre cele 9 propuneri de texte de pe site-ul nostru sau le puteți propune voi.

Când se oferă invitațiile?

Ideal este să oferiți invitațiile cu două sau trei luni înainte. În plus, trebuie să țineți cont și de invitații care nu locuiesc în orașul vostru. Din motive practice, cel mai bine este să oferiți invitațiile cam în aceeași perioadă. Astfel invitații își vor putea planifica din timp activitățile, astfel încât să poată participa la cel mai inportant eveniment din viața voastră. 

Dacă aveți invitați care locuiesc într-un alt oraș, puteți trimite invitațiile prin poștă sau prin curier rapid. Ultima variantă este cea mai indicată deoarece invitațiile vor ajunge rapid la destinație.

Cum se oferă invitațiile

După cum deja am precizat mai sus, dacă unii dintre invitații locuiesc într-un alt oraș, puteți trimite invitațiile prin poștă. Dar cea mai bună soluție este să oferiți invitațiile personal, în special  rudelor și prietenilor apropiați. Dacă nu puteți să le oferiți personal, alegeți variata despre care v-am spus. Nu uitați însă să sunați destinatarii pentru a vă asigura că au primit invitațiile.

Care este ambalajul cel mai potrivit?

În prezent, există diverse opțiuni în ceea ce privește ambalajul invitațiilor. Puteți introduce invitațiile în plicuri simple, colorate sau decorate cu flori, harta lumii, de exemplu. Pe site veți găsi diverse astfel de modele de plicuri. Sunt plicuri speciale cu ajutorul cărora vă veți putea surprinde în mod plăcut invitații.

Rețineți, de asemenea, că invitația este ca o  „carte de vizită” a evenimentul care celebrează uniunea voastră, așa că ar trebui să fie reprezentativă pentru stilul nunții. Este important să nu intre în conflict cu niciun element important ce are legătură cu ziua cea mare.

Este la fel ca în cazul costumului mirelui care trebuie să potrivească cu buchetul miresei, ori ca acesta, la rândul său să se potrivească cu pantofii de mireasă. Este important ca fiecare element să creeze o unitate. 

În momentul în care intrați pe site-ul nostru pentru a vă uita la gamă mare de invitații de nuntă, vă propunem să vă uitați și la mărturiile pentru nuntă. După cum cu siguranță știți, acestea au, de asemenea, un rol important.

Datorită lor invitații își vor aminti cu mare drag de evenimentul deosebit la care vor participa. Iar atunci când în viața voastră va apărea o minune, vă sfătuim să vă întoarceți tot la noi, fiindcă și în acest caz avem ce vă oferi.

De la invitații de botez elegante la invitații originale, comice, cutie etc. Trebuie să știți că în universul Deluxe Cards oricând veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a organiza o nuntă și un botez de vis.

Mult succes în alegerea și trimiterea invitațiilor de nuntă preferate!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.