Blog Deluxe Cards
marturii de nunta

Trucuri pentru organizarea nunții

Organizarea nunții poate dura de la câteva săptămâni la câțiva ani, însă în sine, întregul proces se poate rezuma la câțiva pași simpli.

Alegerea datei

Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este alegerea datei, deoarece nu vă puteți ocupa de organizarea nunții dacă data acesteia nu este stabilită. Totul depinde de dată, de locația unde va avea loc acest important eveniment, de muzică, de invitați. Așadar, acesta este primul pas.

Definirea stilului și tipului nunții

Din moment ce ați stabilit data, trebuie să definiți stilul. Definirea stilului nunții vă va ajuta să găsiți o locație potrivită. De exemplu, nu ați putea organiza o nuntă în stil rustic într-o locație elegantă, așa cum nici o nuntă sofisticată nu poate fi organizată pe plajă.  

Stabilirea bugetului

În primul rând trebuie să stabiliți bugetul și apoi dimensiunea nunții. În acest fel veți avea mult mai mult control asupra finanțelor. Puteți să vă organizați o nuntă de vis fără să cheltuiți foarte mulți bani și, mai presus de toate, fără a face datorii. 

După ce ați stabilit bugetul, puteți întocmi o listă de priorități și pe baza acestei liste să vă gândiți la cele mai bune opțiuni. Este vorba despre ceea ce este cel mai important pentru dvs. Dacă vreți o formație sau un DJ, dacă vreți o rochie de mireasă scumpă sau una frumoasă dar mai ieftină, dacă vreți invitații de nuntă cu stil sau nu, dacă vă doriți un meniu deosebit sau nu. Faceți o listă cu câteva dintre lucrurile pe care le doriți la nuntă și vedeți dacă vă încadrați în bugetul stabilit. 

Faceți lista de invitați

Următorii sunt invitații. Fără ei nunta nu ar putea să fie cu totul specială. Cu cât invitații vor fi persoane apropiate de dvs., cu atât vă veți simți mai bine în timpul acestui eveniment special din viața dvs. Alegeți împreună cu jumătatea dvs. persoanele care vreți să vă fie alături în ziua nunții. Gândiți-vă la persoanele cu adevărat importante, cele care vă vor transforma nunta într-un eveniment de neuitat.

Alegeți invitațiile de nuntă și mărturiile 

Dacă vă doriți niște invitații de nuntă cu stil, Deluxe Cards vă pune la dispoziție o gamă variată de invitații. Sunt invitații de diferite stiluri, menite să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi. La noi veți găsi invitații în stil comic, elegant, papirus, cutie, puzzle, 3D etc. Aveți posibilitatea de a explora o lume plină de rafinament și de bun gust, în care cu siguranță veți descoperi ceea ce vă doriți. 

Deluxe Cards vă oferă și mărturii de nuntă, care le vor da posibilitatea celor care le vor primi să-și amintească de evenimentul deosebit la care au participat. Setul de cuțite pentru tort, suportul de lumânare, cartea de oaspeți, suportul de pix sunt doar câteva din mărturiile ce pot fi oferite celor care vor participa la nunta dvs. 

Specialiștii Deluxe Cards vă stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi privind alegerea invitațiilor și mărturiilor de nuntă. 

Căutați și alegeți decorațiunile pentru nuntă

Odată găsit locul ideal pentru nunta dvs., căutați decorațiunile care se potrivesc cel mai bine cu stilul nunții și cu bugetul deja stabilit. Varietatea stilurilor și furnizorilor vă va surprinde și vă va da posibilitatea să alegeți decorațiunile care vă vor plăcea cel mai mult și care vor fi cele mai convenabile la preț. 

Important este să căutați cu răbdare. Doar așa veți avea posibilitatea să alegeți cea mai bună variantă pentru dvs.

Căutați și achiziționați rochia de mireasă și costumul de mire

Odată ce ați pregătit locația și ați pus la punct toate celelalte detalii, urmați dvs. Îmbrăcămintea pentru nuntă este esențială, pentru că veți fi protagoniștii universului estetic pe care l-ați ales ca loc de desfășurare a celui mai important eveniment din viața dvs. 

Ținutele dvs. trebuie să se distingă de cele ale invitaților. Ținutele dvs. trebuie să fie unice, să atragă atenția tuturor celor care participă la nuntă.  

Rochia este unul dintre elementele nupțiale la care toate femeile visează. De aceea trebuie căutată din timp și trebuie aleasă cu mare grijă. Este indicat să alegeți rochia care credeți că vă reprezintă, care vă face să vă simți specială.

Nunta este un eveniment deosebit, care trebuie organizat în cele mai mici detalii. Ținând cont de aceste câteva trucuri, sperăm că vă veți organiza o nuntă de vis. 

PS: La botez de veți apela tot la Deluxe Cards, vă vom pune la dispoziție hăinuțe de botez fel de fel, dar și mărturii cu totul speciale. 

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.