Blog Deluxe Cards

8 idei geniale despre pre-invitații (save the date)

Înainte de a vă gândi la rochii de mireasă, la toate buchetele de mireasă care vă pot însoți la altar sau la coregrafia primului dans romantic, ca soț și soție, la sunetul celor mai potrivite cântece pentru nunți, trebuie să țineți cont de un element esențial: pre-invitația la nuntă.

Deși pre-invitațiile nu sunt foarte folosite în România, în străinătate au un real succes. Prin intermediul lor mirii anunță data nunții cu destul de mult timp înainte ca aceasta să aibă loc (6 luni-1 an). Pre-invitațiile vă permit să vă anunțați din timp invitații cu privire la locul și data unde va avea loc petrecerea. Pre-invitațiile sunt practic niște notificări cu privire la locul și data nunții, ele nu conțin alte informații.

Dacă vă place ideea pre-invitațiilor și vreți să o puneți în practică, iată câteva idei geniale despre pre-invitații:

Pre-invitație (save the date) în format electronic

Dacă vreți să vă asigurați că pre-invitația ajunge la timp, la persoana potrivită, puteți folosi poșta electronică. Este, fără îndoială, cea mai rapidă și cea mai sigură cale, deoarece cu un singur clic, oaspeții dvs. vor primi pre-invitația pe e-mail. Internetul este o oportunitate fantastică de a trimite invitații online pe care le puteți personaliza fără probleme.

Un card de nuntă

Trimiterea unui card este o altă opțiune. Gândiți-vă că pre-invitația va fi primul lucru pe care îl vor primi oaspeții referitor la ziua cea mare. Prin urmare, aceasta ar trebui să exprime puțin felul vostru de a fi și să indice cam cum va fi petrecerea de nuntă.

Puteți face chiar voi cardurile. Puteți comanda o ștampilă din lemn și cauciuc personalizată cu data nunții și locul, pe care să o folosiți pentru a imprima manual fiecare card. Sau chiar puteți face ilustrații cu acuarelă.

O idee foarte originală: pre-invitații sub formă de magnet

Puteți crea magneți ca amintire a celei mai importante zile din viața voastră. Aceștia pot fi transformați într-o piesă de neuitat și unică. După cum deja am precizat, pre-invitațiile trebuie să conțină puține informații, numele vostru, locația și data petrecerii, astfel că magnetul nu trebuie să fie prea mare (similar cu cele care sunt puse pe frigider).

Reportaj foto

O imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte. Una dintre cele mai la modă tendințe este să trimiteți această pre-invitație sub forma unui card cu fotografia voastră.

Crearea unui calendar

Aceasta este o idee perfectă dacă doriți să trimiteți pre-invitația la începutul anului. Puteți crea un calendar personalizat, marcând luna și ziua nunții pe el. Acesta va fi un detaliu foarte practic și plin de delicatețe.

Utilizați un kit pre-nuntă

Oferirea unui „kit de nuntă” ca un detaliu pentru oaspeți a devenit o practică foarte frecventă la nunțile actuale din străinătate. Ce spuneți de oferirea unui kit de nuntă? Kit-ul trebuie să includă confetti, ghirlande, baloane, pe lângă pre-invitație. Astfel, toată lumea se va convinge că va participa la o petrecere pe cinste. De asemenea, dacă doriți puteți trimite niște bomboane de ciocolată sub de formă de inimă sau dulciuri.

Trimiteți un videoclip

Nu poate fi trecută cu vederea o altă idee la modă: trimiterea unui videoclip. Producția poate fi simplă, cu un colaj cu fotografii și muzică pe fundal sau mai sofisticat, spunând povestea voastră de dragoste, de exemplu.

Trimiteți imagini realizate cu Photo Booth-ul

Fotografiile realizate cu photo booth-ul sunt la modă! Prin urmare, o idee distractivă și cu adevărat originală pentru pre-invitațiile voastre este să trimiteți imagini realizate cu photo booth-ul. Puteți anunța marele eveniment trimițând un suport text împreună cu fotografii realizate cu diferite elemente de recuzită. Esența voastră se va reflecta în toate imaginile, pentru că puteți să interacționezi în ele cum vreți, creând o pre-invitație distractivă, romantică și plină de personalitate.

După ce trimiteți toate pre-invitațiile de nuntă, puteți să vă ocupați de alte aspecte importante legate de nuntă, precum invitații de nuntă, rochie de mireasă, costum mire, pantofii potriviți, mărturii de nuntă pentru invitații voștri etc.

Deluxe Cards vă pune la dispoziție o gamă largă de invitații de nuntă și diverse alte articole pentru nuntă, la cele mai bune prețuri.

Vă invităm să pătrundeți în universul Deluxe Cards și să alegeți invitațiile care considerați că se potrivesc cel mai bine cu stilul celui mai important eveniment din viața voastră.

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.