Blog Deluxe Cards

Cum să organizezi o nuntă originală plecând de la mici detalii

Atunci când planifică o nuntă, toate cuplurile își doresc ca aceasta să fie specială, să fie diferită. Dar cum să organizezi o nuntă originală și diferită?

Ne putem gândi la multe forme de a sărbători o nuntă. Există nunți tematice, nunți organizate în cele mai neașteptate locuri.

O nuntă implică tradiție, care, dacă o combini cu tendințele sau cu moda fiecărui moment, în multe situații acestea nu lasă loc originalității. De aceea ne vom concentra asupra detaliilor mici, care credem că fac diferența.

Nuanțe și detalii pentru o nuntă originală

Toate cuplurile își doresc ca nunta lor să fie unică și, de asemenea, să scoată în evidență personalitatea lor.

Trebuie să ții cont de toate detaliile mici, să lucrezi cu nuanțele fiecărui moment și să lucrezi cu lucrurile mici într-un mod subtil.

Dacă iei în considerare acest sfat ținând cont de sentimentele și impresiile oaspeților tăi, dar întotdeauna marcând propria ta personalitate și propria viziune asupra nunții, pentru că, la urma urmei, este ziua ta cea mare, vei reuși să organizezi o nuntă originală.

Dacă vrei să te căsătorești într-un loc exotic și îți și permiți acest lucru, cu siguranță nunta ta va fi foarte originală. Dar dacă nu îți dorești ceva original, îți sugerăm să citești în continuare articolul, fiindcă poate fi o sursă bună de inspirație.

Detalii mici pe care oaspeții tăi le vor prețui

Fără îndoială, tu și partenerul tău veți fii protagoniștii petrecerii. Veți fi mirii și totul va gravita în jurul vostru. Dar trebuie să încerci împreună cu partenerul tău să le arătați invitaților cât de importanți sunt pentru voi, pentru a-i face să simtă că fac parte din povestea minunată pe care voi ați început să o scrieți.

Poate că detaliile mici (la prima vedere nesemnificative) vor fi cele care vor face ca oaspeții să se simtă cu totul aparte.

Nu există nici urmă o de îndoială că organizarea unei nunți este o sarcină copleșitoare. Mai întâi trebuit să planifici elementele principale, cum ar fi locația pentru ceremonie și petrecere, rochia, invitații de nuntă, luna de miere și multe alte lucruri. Dar trebuie să pregătești acele mici detalii care vor da o notă aparte nunții. Poate fi vorba de un decor special, de mărturii de nuntă etc.

Idei pentru o nuntă originală

Schimbă orezul și petalele cu baloane de săpun colorate

Au apărut multe idei originale în ultimii ani. Baloanele de săpun sau cofetti au devenit aproape o tendință. Dacă vrei să faci ceva mult mai spectaculos, optează pentru ele. Efectul este într-adevăr spectaculos, atât pentru oaspeți, cât și pentru fotografiile pe care le vei face. Ar trebui să ai grijă însă la eventualele rafale de vânt.

Program pentru oaspeți

Oaspeții trebuie să știe ce urmează. Pregătește un program cu tot ce se va întâmpla în ziua nunții. Poți realiza un program pentru oaspeții tăi împreună cu persoanele care te ajută să organizezi nunta. Astfel ei vor ști în orice moment ce urmează să se întâmple

Amplasarea oaspeților la mese

În ultimii ani, acest aspect a evoluat mult. În prezent, există diverse elemente care indică și personalizează locul unde stă fiecare invitat. Acum, amplasarea la masă reprezintă un aspect important din decor, care ajută la evidențierea stilului fiecărei nunți. Imaginația nu are limite. Există tot felul de carduri de masă sau numere de masă care dau o notă personală evenimentului.

Fiecare loc este personalizat cu câte un detaliu. Există cupluri cărora le place să scrie o notă de mulțumire personală pentru fiecare oaspete sau pregătesc mici cadouri pentru invitați.

Muzica live, niciodată nu dă greș

Muzica live este întotdeauna apreciată și nu este vorba doar despre dans. Detaliul este să introduci muzică în momente diferite ale nunții tale, la ceremonie, la petrecere. Muzica dă o notă aparte nunții. Așadar, dacă vrei ca nunta ta să fie originală, optează pentru o muzică originală.

Acestea sunt doar câteva din ideile care te pot ajuta să organizezi o nuntă altfel. Și nu uita, totul începe de la niște invitații originale pe care ți le pot oferi specialiștii Deluxe Cards. Poți opta pentru o invitație tip puzzle, o invitație cu poze sau o invitație bilet de avion. Poți opta pentru ce-ți place, căci pe deluxe-cards.ro cu siguranța vei găsi ce-ți place.

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.