Blog Deluxe Cards

Cum alegi culorile potrivite pentru decorarea nunții

Există aspecte legate de organizarea unei nunții cărora nu li se acordă importanța cuvenită. Unora chiar nu li se acordă nicio importanță, ceea ce este o mare greșeală. Deși culorile nu par a fi un aspect relevant, ele sunt foarte importante dacă vrei să organizezi o nuntă cu stil.

Culorile sunt esențiale în decorul unei nunți, deoarece acționează ca un ghid al nunții și sunt supuse multor circumstanțe. Anotimpurile anului, de exemplu, alcătuiesc sintonia cromatică a multor nunți, deși depinde foarte mult de miri și de persoana care se ocupă de organizarea nunții. Iată cum poți alege culorile potrivite pentru a decora nunta:

Profită de anotimp

Decorarea unei nunți este strâns legată de anotimpuri. De la invitații de nuntă la elementele centrale, toate detaliile sunt legate de fanteziile din fiecare anotimp. Trebuie ținut seama de culorile care dau viață fiecăruia, deoarece puterea lor este deosebit de importantă.

Fiecare anotimp are culorile sale vedetă, deși multe dintre ele se schimbă în funcție de sezon. În general, toamna se îmbracă în granat, ocru, verde pădure, muștar și maro, cu puține tente de purpuriu. În timpul iernii, alb, negru, albastru, violet și maro (naturalețea iernii, focul, pădurea ninsă…) reconfortează sezonul rece, adăugând magie de Crăciun, cu incursiunea de roșu și verde, asociate cu iarna.

În primăvară, domnesc verde, turcoaz, galben-lâmâie și unele nuanțe mai izbitoare, precum fucsia. Sunt tonuri vesele, proaspete, care te invită să te gândești la vremea bună, la zilele în aer liber, la orele pline de lumină. Vara, culorile pastel: roz, lavandă, galben, albastru deschis și verde mentă sunt legate de soare, plajă, mare, natură și vacanțe.

Respectă tema

Tema nunții îț oferă indicii despre decorare. Și culorile au multe de spus în această privință, deoarece sunt perfecte pentru a stabili contexte. Așa cum filmele pe care le vedem ne spun ceva despre epocă în funcție de culorile lor, nunta ta trebuie să-ți ofere aceeași senzație.

Dacă nunta ta respectă o epocă, cum ar fi cea medievală, anii șaizeci sau are un farmec futurist, culorile se vor schimba, de asemenea, foarte mult.

De exemplu, la nunțile în stil marinăresc nunațele potrivite sunt cele albastre, deși și alb și crem sunt potrivite. La nunțile vintage, pe de altă parte, protagoniste sunt nuanțele pastelate, precum roz și mov, împreună cu alb, galben și verde.

Aceste culori te vor ajuta să-ți faci o idee despre cum să realizezi restul decorului. Rapid, orice detaliu va câștiga un sens datorită temei.

Stabilește tipul nunții

Deși există din ce în ce mai multă libertate în organizarea nunților, există protocoale legate de anumite stiluri care sunt de obicei respectate mai mult sau mai puțin. Cele mai formale nunți nu sunt deschise la atât de multe experimente, dar sunt fermecătoare datorită nuanțelor sobre și elegante, cum ar fi alb, negru, argintiu și aur. La cealaltă extremă, la nunțile în stil boho, de obicei, mai informale, protagoniste sunt nuanțele pastelate. Acestea sunt supuse unor variații care ar putea surprinde mult mai mult. Este întotdeauna bine să menții un echilibru când amesteci culorile, chiar dacă amestecul este foarte simplu sau foarte extravagant.

Există mai multe combinații de culori care mai de care mai elegante. În acest sens, cea mai potrivită este întreaga gamă de albastru, alb și fildeș, care sunt, de asemenea, ideale în orice moment al anului. Roșu și alb sunt, de asemenea, perfecte pentru decorarea nunții.

Reține că, indiferent ce stil de nuntă alegi, nu trebuie să optezi pentru mai mult de patru culori: alege două culori principale și restul să fie nuanțe complementare, creând o armonie capabilă să îmbogățească toate colțurile.

Alege locația unde să aibă loc nunta

Tema și sezonul anului sunt importante, însă acești factori sunt aproape întotdeauna determinați de locul desfășurării. Luând acest lucru ca referință, totul depinde de asta. De asemenea, culorile nunții trebuie să fie în acord cu locația aleasă și cu mediul din zonă. De fapt, locația te va ajuta mult în procesul de decorare a nunții și de alegere a culorilor.

Important este să creezi o armonie între spațiu și culori, experimentând, dar combinând totul cu bun gust.

Bunul gust trebuie să predomine și atunci când alegi invitațiile de nuntă sau mărturiile pentru invitați. Pentru a-ți ușura alegerea îți recomandăm să intri pe deluxe-cards.ro, în lumea plină de rafinament, acolo unde vei descoperi produse de lux care te vor ajuta să-ți organizezi o nuntă așa cum îți dorești. Aici poți găsi invitații de nuntă elegante, comice, originale, dar și mărturii de nuntă care se vor transforma în amintiri de neuitat pentru invitați.

O nuntă de vis îți dorim!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.