Blog Deluxe Cards

Invitatii de nunta care aduc Hollywood-ul in Romania

Mireselor din intreaga lume, adunati-va! Este timpul sa descoasem arta mariajului si sa oferim cele mai bune si relevante sfaturi care va vor fi de folos in organizarea nuntii, eveniment care trebuie imbratisat cu mare fast. Acesta este si motivul pentru care ne-am decis sa va prezentam cele mai frumoase invitatii de nunta.

A venit timpul sa straluciti mai ceva ca un diamant! Strategia de astazi se bazeaza pe identificarea celor mai optime modalitati pentru a alege si defini cu succes invitatiile de nunta ce trebuie sa ajunga in maini  le participantilor care va vor inconjura de afectiune si va vor transmite cele mai tari emotii in ziua cu pricina.

Intreaga strategie in alegerea invitatiilor de nunta porneste de la tematica nuntii. Acesta este elementul care impleteste cele mai multe idei, planuri de organizare, insa si putina creativitate imbinata cu pasiunea de a obtine reusita evenimentului de mare amploare, atat personal, cat si din privinta celor invitati. De aceea, astazi ne concentram pe gasirea invitatiilor de nunta, pe planificarea zilei memorabile, dar si pe inspiratia care motiveaza derularea acestor proiecte personale.

Nunta devine un proiect personal cu implicatii multiple

In primul rand, fiecare isi doreste sa arate cat mai bine la propria nunta, iar deseori uita ca invitatiile de nunta trebuie sa se potriveasca tematicii nuntii, incat sa fie acel moment de amintit o viata intreaga. Cand totul este realizat cu implicare, cu siguranta pana si cele mai mici detalii vor primi apreciere si atentie incat sa se intrebe fiecare „cum de ai gandit acest aspect nemaintalnit pana acum?”.

Ce modalitate mai buna de a aduce magie la un eveniment de acest tip, daca nu prin intermediul invitatiilor de nunta unicat si personalizate in functie de propriile criterii? Cu siguranta setarea butonului de start in organizarea nuntii previzualizeaza si gasirea celor mai originale modele de invitatii de nunta, iar secolul XXI  aduce cea mai mare varietate de invitatii, care sa aprinda imaginatia si sa mearga dincolo de limita normala a unui eveniment cu fast.

000036

Cerintele in materie de invitatii de nunta sunt multiple, insa, de curand am auzit de unele din cele mai inedite invitatii de nunta, pe care am de gand sa le impartasesc cu voi. Este vorba despre 3 tipuri de invitatii de nunta, pe care ne vom plia in anii urmatori, incat povestea de la Hollywood sa ajunga in Romania si sa fie imbratisata cu mai mult fast decat pana in prezent, oferind elemente de spectacol, viziune creativa sau imaginatie dincolo de fantastic.

In primul loc al clasamentului se identifica invitatiile balon. Aceasta ingeniozitate a invitatiilor de nunta consta in simplitatea ei: un balon este perfect pentru a inscripriona numele, data si locul unde va avea loc evenimentul grandios al cuplului. Detaliile extra te vor ajuta pe tine ca si mireasa sa te simti libera sa oferi un slogan unic celor cu care imparti o parte din viata ta, incat sa atragi exclamatii de mirare si alungi modul de tipizare original la traditionalei invitatii de hartie.

Locul II este ocupat cu succes de invitatiile sub forma de puzzle. Desigur, se personalizeaza si in cadrul companiei noastre aceste invitatii, atunci cand clientii isi doresc acest lucru. Invitatiile tip puzzle ofera o arie larga de creativitate, pentru ca impreuna cu distractia, invitatia va ajunge exact acolo unde tinteste: in inimile si gandurile participantilor.

De la prieteni, rude, colegi si pana la vecini vor avea numai de castigat din aceasta experienta de a livra invitatiile de nunta. Receptorul va trebuie sa asambleze fiecare piesa din puzzle, incat  sa descopere detaliile evenimentului imprimat in cuvinte sau imagini incredibil de autentice. Daca vrei sa obtii un detaliu siropos pentru nunta, atunci incearca sa trimiti invitatiile de nunta sub forma unui puzzle din doua sau patru piese, care sa se lipeasca in mod deliberat si simplu. Sloganul textului de pe invitatie poate fi atragator, precum “Singura piesa lipsa de la nunta noastra esti chiar tu.” Cu siguranta vei impresiona si vei atrage!

Invitatii de nunta
Invitatii de nunta

Traditionalul isi are si el rostul in oferirea de invitatii de nunta pentru participantii evenimentului, insa cum este sa ii impresionezi cu ceva ce nu s-a mai auzit pana acum? Am auzit cu totii despre acest mod de a oferi invitatii, un mod viral si fara resurse financiare alocate. Este vorba despre invitatia de nunta video. In ce consta aceasta invitatie mai exact? Hai sa iti explic: tu si logodnicul tau puteti crea un clip video de cateva minute pe care sa il transmiteti oaspetilor prin email, cu ajutorul retelelor de socializare sau un format DVD.

Este bine sa va ganditi la amintiri din copilarie cu voi doi, la o muzica romantica, la efecte speciale, la excursii si momente unice traite impreuna, dar si la realizarea unui videoclip care sa corespunda unui film preferat, a unei povesti incredibile de viata sau de ce nu, a unui scenariu de teatru. Alegerile sunt multiple si totul este lasat la mana creativitatii voastre.

Invitatii de nunta prin intermediul email-ului

Modul traditional de a trimite invitatii de nunta prin email este in continuare modul preferat prin care oamenii aleg sa isi transmita ideile si invitatia la evenimentul social, incat, acest mijloc este atat de util pentru majoritatea celor care nu au timp sau resurse pentru achizitionarea unor invitatii de nunta tipizate. Insa, aici nu trebuie sa se uite nici partea prin care nu se pot observa reactiile invitatilor.

Desi unele site-uri si magazine ofera o gama larga de optiuni care sa se potriveasca cel mai bine cu gusturile fiecaruia, important in alegerea invitatiilor de nunta este si bugetul. Magazinul destinat invitatiilor si marturiilor de nunta invitatiedenunta.ro iti ofera ceea ce iti doresti, incat sa vii si sa pleci incantata de alegerea facuta.

Alegera celor mai placute invitatii de nunta va comunica tema evenimentului, starea de spirit a invitatilor si va oferi un mod in care nunta va deveni memorabila in istorie, pentru oricare dintre cei participanti. Impreuna cu timpul alocat pentru cumparaturi, pentru alegerea rochiei de mireasa si pentru livrarea invitatiilor de nunta, te asiguri ca ai parte de o receptie pe cinste, de o organizare optima si de altfel, devii incantata de spectacolul pe care il vei oferi societatii prin unirea cu partenerul de viata.

Invitatii de nunta care alunga orice tristete

In alta ordine de idei, te-ai intrebat vreodata care este scopul transmiterii unei invitatii de nunta? Cu siguranta te-ai gandit ca este acela de a oferi public informatii despre modul in care destinul v-a sortit pe tine si pe partenerul tau, insa, esenta unei invitatii este cu mult mai aparte decat ai vrea sa te gandesti.

De exemplu, batranii considera ca invitatia de nunta este modul prin care se uita de problemele si necazurile acestei lumi. Adultii constientizeaza ca accesul catre inima vine din textul si sloganul unei invitatii de nunta, iar cei mai tineri mizeaza pe multiple posibilitati de simobilizare a invitatiilor de nunta. Dintre acestea, trei sunt cele care ne conving de adevarul stabilit. In primul rand se vorbeste despre posibilitati nenumarate pentru creativitate si pentru distractie, prin personalizarea invitatiilor. Mai apoi, se aminteste de procesul de bucurie care loveste in inima, intr-un mod placut si armonios, menit sa contureze emotii unice.

Un alt lucru care se ia in considerare in livrarea invitatiilor de nunta si care merita pastrat in minte coincide cu tematica nuntii: invitatia prin care se oficializeaza relatia are semnul afectiunii, al respectului si al derularii unei vieti in armonie perfecta, ceea ce trebuie sa fie reflectat de modelul si textura invitatiei de nunta. De aceea, fiecare cuplu mizeaza pe invitatii de nunta care aduc bucurie si alunga tristetea in schimb. Acest vector devine extrem de important in organizarea evenimentului care celebreaza o noua familie, un nou inceput si bineinteles, o etapa majora in viata fiecarui cuplu, si, cu alte cuvinte spus, voi sunteti responsabili de transmiterea emotiilor pozitive celor din jur, de incantarea si exaltarea cunoscutilor de a participa la nunta bine asteptata.

Opteaza pentru un stil formal al nuntii tale si o sa ai succes ca la carte

Daca doresti o invitatie de nunta inteligenta, care sa nu fie nici prea scumpa, dar sa imbine elementele de detaliu pana la minim, atunci transmiterea de invitatii pe papirus devine o idee optima in aceasta situatie. Impreuna cu partenerul poti sa optezi pentru ceea ce crezi ca ar aduce unicitate si ar personaliza evenimentul nuntii tale, ceea ce ar face ca fiecare sa fie placut surprins si emotionat in acelasi timp. Mizeaza pe formal, pe ceva hazliu, pe ceva credibil si tipizeaza modelele de invitatii de nunta in maniera in care va avatajeaza pe voi ca si cuplu.

Invitatii de nunta
Invitatii de nunta

Este evident ca o invitatie oficiala va merge intotdeauna ca o manusa, in cazul in care majoritatea cunoscutilor tai sunt din mediul office si business, dar lasa si putina libertate in idei, pentru ca fiecare va imbratisa o idee originala si inedita.

Suntem siguri ca ideile tale in materie de invitatii de nunta vor exclama mirari, emotii si zumzete de fericire pentru fiecare partener de distractie si invitat in parte. Totul se gaseste in tematica nuntii, creativitatea voastra de cuplu si in principiu in indeplinirea propriilor vise odata cu evenimentul social ce va fi anuntat cu mare fast. Mult succes!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.