Blog Deluxe Cards

Trucuri sigure pentru a-ti alege invitatii de nunta moderne

Seria de invitatii de nunta va fi prima amprenta ce ajunge in mainile invitatilor pentru nunta ta, de aceea, este extrem de important sa te asiguri ca modelul ales reflecta viziunea intregii zile. Aparte de acestea, formularea traditionala poate fi utilizata cu succes sau se pot realiza formulare inspirationale si opinii proprii pentru textele acestora.

Pentru cei ce nu au niciun gand despre modul in care aceste invitatii de nunta pot fi personalizate, este important sa ia in considerare ghidul de mai jos, potrivit pentru a alege invitatiile moderne de nunta in cativa pasi simpli, eficienti si siguri. Sunetul nuntii, evenimentele zilei, emotiile si fiecare pas realizat inseamna reflectarea starilor personale cu privire la acesta zi speciala.

invitatii de nunta
sursa: deluxe-cards.ro

Ghidul pasilor de urmat in alegerea invitatiilor de nunta moderne

Ce se poarta anul acesta? Care sunt tendintele in materie de design ale invitatiilor de nunta? Care este cel mai optim stil al invitatiilor?

Aceste intrebari si multe altele constituie baza pe care se mizeaza in perioada prezenta in alegerea si crearea unor invitatii de nunta moderne, menite sa fure ochii oricui si sa transmita o amprenta mai mult decat personala, ba chiar creatoare, altor invitati.

  1. Incepe cautarea. Mergi la magazine si uita-te la invitatii de nunta. Imaginile mici de pe mediul web te ajuta sa obtii o idee, insa nu suficient de potrivita pentru a comanda. Cele mai multe invitatii de nunta moderne implica si o mostra gratis, inainte de a plasa comanda.

    invitatii de nunta
    sursa: deluxe-cards.ro
  2. Faceti o lista cu prietenii si rudele care vor lua parte la eveniment. Nu uita sa numeri fiecare cuplu sau familie inainte de a stabili numarul final de invitatii, dar nu te gandi doar la cost. Gandeste-te ca o invitatie de nunta in plus iti va aduce la finalul receptiei o suma multiplicata sau un cadou de casa noua. Implicit cuplurile de miri opteaza undeva la o medie de 200-250 de invitatii de nunta moderne.
  3. Adu-ti aminte ca este nevoie de timp pentru a se imprima invitatiile- uneori cel putin de doua sau trei saptamani, dar poate ajunge si la 6 saptamani. La acestea se adauga asamblarea plicurilor si tehnoredactarea numelui pe invitatie. Daca alegi varianta de a scrie numele de mana, atunci rezerva-ti timp indelungat si pentru aceasta activitate, dar si resurse de cerneala.

    invitatii de nunta moderne
    sursa: deluxe-cards.ro
  4. Invata notiunile de baza regasite pe o invitatie de nunta: numele sotului, numele socrilor, ale nasilor, adresa unde se va tine ceremonia religioasa si adresa localului de petrecere. De altfel, retine si numerele de telefon la care sa fii contactata in cazul confirmarilor.
  5. Teza lecturii. Este un pas important in identificarea si actualizarea invitatiilor de nunta deoarece ai nevoie de un alt ochi si de o alta parere cu privire la text, la aranjarea textului in pagina, precum si la exprimarea finala.Ai grija ca aici este important daca alegi sa fii formal, informal sau semiformal si catre ce categorii de persoane transmiti invitatiile de nunta. Recitirea textului de catre un alt ochi te va face sa fii constienta de ceea ce ai incorporat pana acum si probabil ca deja ai memorat textul, incat sa ti se para o formulare corecta, desi este posibil sa fie o greseala de tipar sau gramaticala.

    invitatii de nunta moderne
    sursa: deluxe-cards.ro
  6. Acum alege culoarea, fontul si marimea invitatiilor de nunta moderne. Tine minte: un font simplu va permite sa pui mai multe cuvinte pe o invitatie de nunta. Fonturile in dimensiuni mai mare vor crea un text mai putin, usor de citit, dar si cu mai putine informatii oferite. Considera o combinatie de fonturi unde ti se permite sa fie evidentiat numele complet, textul aferent sa fie mai mic, si implicit sa aduci in prim plan date importante, precum locatia, ora, ziua.
    invitatii de nunta moderne
    sursa: deluxe-cards.ro

    Cand alegi un font fii sigura ca initialele tale si ale partenerului sunt dezvaluite la fel cum iti doresti. De altfel, ia in vedere sugestiile vanzatorului sau al specialistului in designul invitatiilor de nunta si nu miza niciodata pe ceea ce ai vazut in mediul online. Parerea ta este uneori personalizata cu ajutorul programelor specializate ale atelierelor de invitatii de nunta moderne.
    invitatii de nunta moderne

  7. Conteaza pe parinti si pe rude pentru a-ti anunta evenimentul. Este impoliticos sa apelezi prietenii pentru a-i informa asupra evenimentului si cel mai bine este sa oficializezi anuntul cu un text personal prin care sa multumesti si sa oferi indicii despre evenimentul tau. Un gest politicos si atent este sa mizezi pe crearea unui text la comanda pentru pre-logodna, incat acesta sa atinga si cele mai dure inimi, incat sa le induioseze.

    invitatii de nunta moderne
    sursa: deluxe-cards.ro
  8. Achizitionarea invitatiilor de nunta cu bugetul pregatit in avans. Cu siguranta ai alocat cate o suma pentru fiecare actiune, incat sa ai ceva bani pastrati si pentru invitatiile de nunta. Daca tu si partenerul sunteti de acord cu un font, cu o culoare si o dimensiune pentru invitatii de nunta moderne, atunci apelati cu incredere la Deluxe Cards pentru a da frau liber sentimentelor si ideilor.
    invitatii de nunta moderne
    sursa: deluxe-cards.ro

    Cele mai multe cupluri primesc sfaturi de la agentii de vanzari si mizeaza pe ceea ce este in trend in materie de invitatii de nunta, ceea ce este in avantajul lor. Gama personalizata, oferta de invitatii moderne de nunta sau reducerile acordate pe loc in functie de numarul de invitatii sau de comanda in avans sunt printre acele servicii gratuite puse la dispozitia clientilor interesati.

  9. Asteapta confirmarea tipizarii invitatiilor de nunta. Bineinteles, dupa ce ai furnizat modelul si numarul de invitatii, tipografia va fi cea care va decide timpul final de tipizare. Cel mai bine este sa ai oganizat timpul in asa fel incat sa le dai invitatiilor posibilitatea de a se acomoda cu evenimentul la care vor participa, pentru a fi pregatiti din timp. Contactul tipografiei este important in realizarea oricarui eveniment inainte de a merge cu organizarea mai departe.

    lista de invitati
    sursa: s-media-cache-ak0.pinimg.com
  10. Dupa ce ai fost contactata, decide cat timp mai ai pana la marele eveniment. O multime de invitatii de nunta moderne ajung in mana participantilor cu cateva zile, ceea ce nu este deloc bine. Lasa cel putin 4-6 saptamani inainte de eveniment, daca nu si mai mult. Estimeaza aproximativ 8 saptamani. Transmite invitatiile in 2, cel mult 3 zile, pentru a nu fi diferente. Bineinteles, este important sa le transmiti intr-o singura zi, fiind un mod de politete si respect pentru cei participanti.
    invitatii tipizate
  11. Asteapta confirmarea. Cu siguranta nu iti va spune nimeni sa stai cu telefonul in mana ora de ora, dar este important sa ai o lista pregatita cu acelasi numar de invitati la care ai transmis notificarile, pentru a fi mai usor de bifat si calculat numarul final. Stii ca in fiecare eveniment exista o marja de eroare, de aceea este bine daca obtii confirmari de la 180 de invitati din cei 200 la care ai transmis invitatiile de nunta. De acum, totul este numai organizare, emotii si bucurii ce vor fi impartasite cu cei dragi.

Trucuri reusite de a planifica nunta in cele mai mici detalii

Daca intentionezi sa iti planifici nunta in perioada urmatoare, atunci ai grija ca de la flori, invitatii de nunta moderne, local, decorarea localului, receptia de primire, rochie de mireasa si pana la alte accesorii sa fie in concordanta cu planurile si stilul tau de viata.

Planificarea unei nunti inlcude cateva etapa importante, printre care si: planificarea bugetului, gasirea furnizorilor si comerciantilor cu acele costuri cat mai accesibile, analiza in afara evenimentului, acumularea informatiilor, organizarea resurselor aditionale, comandarea invitatiilor de nunta, comandarea florilor si aranjamentelor, precum si vizite la prieteni si cunostinte.

nunta

In organizarea evenimenutlui mult asteptat intotdeauna trebuie sa ai in preajma cei care inteleg cat de important este acest eveniment pentru tine. De aceea, ai in vedere sa iti faci anuntata tema nuntii, modul in care iti doresti ca aceasta sa se prezinte si implicit fii sigur ca mai este cineva care are aceeasi viziune ca si tine. Sprijinul mamei sau al unei surori este extrem de important in aceste momente.

Asigura-te, de altfel, ca o parte dintre activitatile propuse pentru organizarea nuntii sunt indeplinite in cele mai corecte moduri, de la alegerea florilor si pana la alegerea tortului si al multitudinii de invitatii de nunta moderne. In identificarea acestora ia in considerare sa mergi de fiecare data cu partenerul, pentru a va sustine si completa reciproc. Desi, tu ca si femeie te implici mai mult, si partenerul trebuie sa puna piciorul in prag si sa isi defineasca viziunea.

nunta
sursa: perugia-farmhouse.it

La fel de important este sa gasesti un furnizor de invitatii de nunta moderne ce iti ofera posibilitatea de a te consulta telefonic atunci cand simti ca vrei sa modifici ceva pe modelul invitatiei. Intreaba de fiecare data ce costuri suplimentare au interventiile si fii sigura ca ai un buget de rezerva pentru astfel de situatii.

In identificarea si alegerea invitatiilor de nunta trebuie sa ai in vedere ca acestea sa fie unice, dupa un tipar ales. Mizeaza pe orice altceva ce nu se aseamana cu alte evenimente la care ai participat, in ideea de a fi un cuplu cat mai original. Aici poti descarca noul catalog de invitatii de nunta Erdem, dar nu uita nici de invitatiile moderne Clara, Emma sau Kristal. Ai o gama variata oferita pe site-ul deluxe-cards.ro prin care sa impresionezi.

nunta
sursa: armathwaite-hall.com

Preturile, culorile, decorul, ornamentele si accesoriile unei nunti trebuie sa fie prioritare nu doar pentru mireasa, ci si pentru mire, pentru ca totul sa se desfasoare in clipe scaldate cu emotii, momente incredibile cu fast si bineinteles, deliciul unei etape fructoase din viata.

Prin urmare, dragi tineri si viitori insuratei, aveti libertatea de a alege cele mai amuzante, sincere sau clasice invitatii de nunta, marturii pentru nunta, dar si o multime de alte produse ideale pentru evenimentul ce este capabil sa absoarba intreaga fericire din lume intr-o singura zi.

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.