Blog Deluxe Cards

Sfaturi privind alegerea culorii invitației de nuntă

Se asortează sau nu culoarea invitațiilor de nuntă cu culorile decorațiunilor de nuntă? Aceasta este marea întrebare. Există invitații de nuntă și mărturii pentru toate gusturile. Există o varietate mare de modele, culori, forme și dimensiuni. Când  începem să le căutăm trebuie să vedem dacă le asortăm cu culoarea decorațiunilor folosite.

Dacă v-a plăcut foarte mult o invitație la prima vedere însă culorile nu se potrivesc cu culorile decorațiunilor de nuntă, nu disperați. Amintiți-vă că nimeni nu vine la petrecere cu invitația în mână pentru a vedea dacă este la fel cu nuanțele decorațiunilor.

Și totuși, dacă faceți parte dintre acele femei cărora le place ca totul să se combine perfect, puteți alege o invitație care să aibă aceeași culoare (sau aproape) cu decorațiunile. Iată câteva sfaturi în acest sens.

Argintiu și șampanie pentru invitații de nuntă elegante sau vintage

Dacă doriți să oferiți invitații de nuntă pline de farmec, puteți alege culori și texturi luminoase. Culoarea șampaniei sau crem ori cea argintie se află în fruntea listei culorilor pentru invitații elegante. Ambele pot fi combinate cu alb sau cu detalii care adaugă și mai mult farmec, cum ar fi un fundiță de satin, o aplicație perlată, un accesoriu decorativ etc. Aceste nuanțe sunt foarte potrivite pentru nunțile în stil vintage.

Invitații în nuanțe pastelate pentru o nuntă romantică

Dacă doriți să scoateți în evidență romantismul acestui eveniment, puteți alege invitații în culori pastelate. Roz, verde, violet și albastru deschis sunt unele dintre culorile romantice prin excelență.

Da la negru! Negru pentru invitații la nunți moderne și elegante

Probabil că nu v-a trecut prin minte faptul că negru ar putea fi o bună opțiune pentru invitații, dar … da…este! Deși vă poate surprinde, negru este o altă alternativă pentru invitațiile de nuntă. Nu este doar o nuanță elegantă, ci și una cu ajutorul căreia veți da o notă modernă invitațiilor.

Există multe combinații cu negru. Negru cu alb sau auriu, bej sau crem, pentru o invitație elegantă și formală. Negru, alb și roșu este o combinație perfectă pentru o invitație clasică și originală care va surprinde pe toată lumea.

Invitații de nuntă de culoare albastră

Una dintre cele mai la modă culori în ceea ce privește invitațiile de nuntă este cea albastră. Aveți posibilitatea să alegeți o invitație de culoare albastră combinată cu diverse alte culori. Această culoare este, de asemenea, ideală pentru invitațiile create pentru nunțiile care au loc în sezoanele reci.

Se poate combina cu detaliile albe, iar rezultatul va fi o invitație perfectă pentru nunțiile din sezonul de iarnă.

Nuanțe de bej pentru invitații la nunți rustice

Invitațiile în nuanțe de bej sunt ideale pentru o nuntă ce are loc toamna sau este rustică. Acestea se pot combina cu flori, dantelă, pânză.

Invitații pentru nunți vesele și colorate

Alegerea unei culorii potrivite  pentru invitația de nuntă nu este o sarcină simplă. Dacă sunteți un cuplu distractiv sau doriți să renunțați la invitațiile de nuntă formale, alegeți nuanțe vesele.

Sfat: Optați pentru invitații care combină o culoare puternică cu una neutră, cum ar fi alb sau crem, astfel încât textul să fie lizibil.

Invitații pentru nunți în care există nuanțe de gri 

O nuanță clasică, elegantă și care se combină cu toate culorile, este gri. Puteți opta pentru o invitație de culoare gri sau invitații în două sau mai multe nuanțe. De exemplu, puteți opta pentru invitații gri cu mov, gri cu roșu, gri cu galben, pentru a da o notă veselă. De asemenea, puteți opta pentru o invitație în nuanțe clasice, cum ar fi gri cu alb și negru.

Dacă vreți o invitație romantică, nuanțele de roz sau albastru sunt ideale. Fără îndoială, gri este o culoare care se adaptează la toate culorile.

Deluxe Cards vă propune o gamă variată de invitații de nuntă rafinate, în diverse combinații de culori. Nu trebuie decât să ne spuneți care invitație v-a atras atenția, iar noi ne vom ocupa să le primiți în cel mai scurt.

La noi găsiți nu doar invitații de nuntă, ci invitații pentru botez, mărturii pentru nuntă și botez, hăinuțe de botez. La noi găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru transformarea unui eveniment special într-unul de neuitat.

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.