Blog Deluxe Cards

7 erori tipice privind invitațiile de nuntă

Invitațiile sunt primele lucruri legate de nuntă pe care invitații voștri le vor vedea. În funcție de invitații își pot face o idee despre tema, locul și tipul petrecerii de nuntă. În plus, aceasta va fi permisul de participare la cea mai importantă zi din viața voastră și de aceea este bine să țineți cont de câteva recomandări, astfel încât invitațiile de nuntă să fie divine.

În acest articol vrem să vă dezvăluim câteva greșeli comune în alegerea, tipărirea sau trimiterea invitațiilor de nuntă, astfel încât să nu le faceți. Trebuie să țineți cont că alegerea invitațiilor este una dintre zecile de sarcini pe care le aveți de îndeplinit când începeți să vă organizați nunta. 

Începeți să vă gândiți la fiecare detaliu legat de invitațiile de nuntă

Deși este bine ca invitațiile să conțină informații importante și relevante, nu este necesar să scrieți fiecare detaliu al nunții. 

Unele mirese preferă să descrie exact ce se va întâmpla la nuntă. Ele optează pentru invitații de nuntă realizate cu materiale și animații car fac aluzie la stilul nunții. De multe ori aceste invitații sunt adesea extravagante. Nu uitați însă că, de cele mai multe ori, cea mai bună variată este mai mult cu mai puțin. 

Ignorarea erorilor ortografice sau tipografice

Este foarte important să acordați atenție modului în care sunt realizate invitațiile. Există multe greșeli ortografice și tipografice. Înainte de a achita invitațiile comandate este indicat să verificați dacă sunt realizate corect. După imprimare nu se pot face corecturi. Singurul lucru pe care îl puteți face este să comandați un alt set de invitații, iar asta ar presupune o cheltuială în plus. 

Alegerea unor invitații de nuntă prea colorate

Ca și în cazul decorațiunilor pentru nuntă, și în cazul invitațiilor gama de culori este foarte importantă. În cazul invitațiilor trebuie să urmați aceleași reguli cu privire la alegerea nuanțelor pe care le veți folosi. Alegeți culorile care se combină, care nu sunt prea luminoase (cu excepția cazului în care tematica permite asta) și amintiți-vă că literele trebuie să fie într-o culoare care iese în evidență pentru a se vedea ce este scris. 

Alegerea de plicuri cu design diferit sau culoare diferită

Plicul este doar un accesoriu care trebuie să se potrivească perfect cu invitația, de fapt trebuie să aibă același design și o culoare care se potrivește cel puțin cu conținutul interiorului. Unele cupluri decid să nu folosească plicul, deoarece evită costul articolelor de papetărie.

Oferirea unui timp prea lung pentru confirmarea prezenței invitațiilor

Timpul potrivit și necesar este de două sau trei săptămâni de la oferirea invitației, deoarece trebuie să țineți cont de faptul că invitația trebuie oferită cu cel puțin o lună în avans, astfel încât oamenii să aibă timp suficient pentru a se gândi cu privire la invitația făcută, dar nu prea mult timp pentru a uita de acest eveniment important.

Comandarea unei cantități prea mari sau prea mici de invitații

Pentru a nu comanda un număr nepotrivit de invitații este bine ca înainte de comandarea lor să vă faceți lista de invitați. De exemplu dacă invitați 300 de persoane, adică 150 de perechi, trebuie să comandați 150 de invitații plus câteva invitații de rezervă. Întotdeauna este bine să aveți invitații sau mărturii de nuntă de rezervă. Este posibil ca în ultimul moment să mai invitați câteva persoane. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. 

Ignorarea unui posibil cost al trimiterii invitațiilor

Deși se obișnuiește ca invitațiile să se ofere personal, trebuie să țineți cont de faptul că este posibil să fiți nevoiți să trimiteți invitațiile prin poștă. Acestea implică un cost suplimentar care trebuie luat în calcul. 

Când faceți bugetul pentru nuntă, trebuie să includeți fiecare detaliu, chiar și cel mai mic poate face diferența și este bine să aveți totul stabilit. Astfel nu veți fi nevoiți să luați din banii destinați pentru altceva pentru lucruri precum trimiterea invitațiilor.

Sperăm să evitați pe cât posibil aceste erori. Sperăm că pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește invitațiile, veți intra în lumea Deluxe Cards, unde veți găsi o gamă variată invitații de nuntă de lux, la cele mai bune prețuri.

Specialiștii Deluxe Cards vă oferă posiilitatea să vă surprindeți invitații în mod cât mai plăcut! Deluxe Cards este soluția ideală pentru o nuntă cu totul specială!

Deluxe Cards

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.